Life&style

Pamela Ramljak pokazala markiranu odjeću i naušnice s Eurosonga koje donira za humanitarnu prodaju

  • Više od 60 hrvatskih dizajnera udružilo se u humanitarnu akciju za djecu oboljelu od malignih bolesti iz Klaićeve koju već treću godinu zaredom organizira Udruga Ljubav na djelu
  • Akcija se održava 11. i 12. prosinca 2021. u trgovačkom centru King Cross u Zagrebu
  • U donacijama sudjeluje i Pamela Ramljak koja daruje svoju odjeću, ali i nakit koji je nosila na Eurosongu

Već treću godinu zaredom Udruga Ljubav na djelu organizira humanitarnu akciju za djecu oboljelu od malignih bolesti iz Klaićeve, a ove godine akcija se održava u King Crossu i na njoj sudjeluje više od 60 hrvatskih dizajnera. Glavni je cilj udruge pomoć i potpora roditeljima djece koja se liječe od malignih bolesti u sklopu Klinike za dječje bolesti Zagreb u Klaićevoj ulici.

Možda vas zanima Balmain, Louis Vuitton, Valentino... Pamela Ramljak u svom je stajlingu spojila slavne modne marke. Sviđa li ti se? Rubrika Stars Stars

Donacijama su se priključila i mnoga poznata imena poput Albine Grčić, Minee, Pamele Ramljak, Jelene Radan, Marija Valentića i Ivane Marić koji su projekt podržali doniranjem svojih odjevnih predmeta koji će se prodavati. Pamela Ramljak podijelila je svoje komade na storijama.

Mnogima će se sigurno svidjeti njena pink svečana haljina...

 | Autor:

A tu su se našle i naušnice koje je Pamela nosila na Eurosongu u Oslu 2010. godine kada je s grupom Eminem nastupila s pjesmom Lako je sve.

 | Autor:

Pamela je u humanitarnu akciju uvrstila, uz svoje haljine, i dječje hoodice svojih mališana.

 | Autor:

Ako možeš. posjeti i ti danas King Cross i sudjeluj u  ovoj humanitarnoj akciji, a usput si i obnovi garderobu!

Photo: None
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    lijepa gesta