Stars

Maja Šuput supruga 'optužila' da se igra paparazza: kamerom je uhvatio njezinu prilično obnaženu pozadinu

  • Maja Šuput pohvalila se na Instagramu fotografijom na kojoj pozira okrenuta leđima u kupaćem kostimu tanga kroja, a prije toga je pratiteljima otkrila koliko je kilograma dobila u trudnoći
  • Maju je fotografirao suprug dok je bila okrenuta kameri leđima pa joj je stražnjica bila u prvom planu
  • Pratitelji su joj poručili da izgleda fantastično, a pohvalili su i fotografske vještine njezina supruga Nenada Tatarinova

Pjevačica Maja Šuput Tatarinov sa suprugom Nenadom i sinčićem Bloomom uživa na ljetovanju u jednom luksuznom odmaralištu u Šibeniku, a svoje pratitelje na Instagramu obradovala je izazovnom objavom. Naime, svjetlost dana ugledala je fotografija ulovljena objektivom pravog "profesionalnog paparazza", koji ovaj put zadatak ipak nije naplatio.

Maja Šuput pozirala sa sinom na ljetovanju, pratitelje iznenadila njezina zavidna linija

"Muž se igrao paparazza. Dosta dobro, ha?", Maja se u svom stilu u opisu našalila uz fotografiju na kojoj snimljena s leđa brčkajući noge u bazenu.

Možda vas zanima Maja Šuput je turbo mama: evo je već na prvom putovanju s malim Bloomom Rubrika Stars Stars
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Pjevačica Maja Šuput na Instagramu je odgovarala i na pitanja svojih pratitelja, a iskreno je priznala i koliko se udebljala u trudnoći.  "Koliko si dobila na kilaži tijekom trudnoće?", upitala ju je jedna obožavateljica, a Maja je odgovor objavila u svojim Storyjima: "12 kilograma - sve u trbuh".

Maja objavila preslatku fotku Blooma s tatom, a povela se i rasprava na koga više sliči dječačić

Pratiteljima je odala i tajnu izvrsne figure nakon samo tri mjeseca poroda, koja se, naravno, krije u treninzima "treniram tri puta tjedno po sat vremena" odgovorila je Maja na pitanje kako održava tako vitku liniju.

 | Autor: Instagram@lejla.fili Instagram@lejla.fili

Možda vas zanima Maja Šuput u prvom intervjuu nakon poroda: "Nisam mislila da će ime Bloom izazvati takvu raspravu, ali ne marim što selo priča" Rubrika Stars Stars

No, jednu je umornu majku koja očito malo teže izlazi na kraj sa svojom nemirnom bebom zanimalo kako Maja uspijeva biti tako odmorna, puna elana i snage kao novopečena mama."Dvadeset godina pjevam po noći, dvadeset godina ne spavam... Ne može meni umor više ništa, mi se predobro poznajemo", uzvratila joj je Maja.

Photo: Instagram@lejla.fili

Komentari 0