Stars

Maja Šuput u prvom intervjuu nakon poroda: "Nisam mislila da će ime Bloom izazvati takvu raspravu, ali ne marim što selo priča"

  • "Toliko se članaka o Bloomu napisalo i toliko je poklona dobio da sam imala osjećaj da sam rodila dijete svima, a ne sebi" ispričala je Maja Šuput u prvom velikom intervju nakon poroda koji je dala za miss7
  • I nama se tako činilo, no pjevačica je otvorila srce i Neveni Rendeli otkrila i nepoznate detalje iz života novopečene mame i prvog mjeseca života u kojem su ona i suprug Nenad život podijelili sa sinčićem Bloomom: ljubavi kakvu dotad nije osjetila, koliko je dijete promijenilo vrckavu pjevačicu koja prije nije mogla sjediti kod kuće, a osvrnula se, naravno, i na toliko komentirano ime Bloom
  • Cijeli intervju s Majuškom pročitati možeš u novom broju magazina miss7 koji je već na kioscima, a uz poklon, Borboleta narukvicu, kupiti ga možeš za 49,90 kuna

Prvi puta otkako je postala majka, pjevačica Maja Šuput dala je veliki intervju - nismo ni mislili da će naša živahna Majuška potpuno nestati sa scene i zatvoriti se u kuću. Dušu je otvorila Neveni Rendeli za magazin miss7, a naravno da je top tema bilo majčinstvo i što je ono donijelo u njezin život. Kako su mama i beba pratiti možemo po Majinim Instagram objavama, a Bloom je postao zvijezda gotovo doslovno već prvog dana života. Potvrdila je to i pjevačica u intervjuu:

"Toliko se članaka o Bloomu napisalo u nekoliko dana i toliko je poklona dobio da sam imala osjećaj da sam rodila dijete svima, a ne sebi. I Bloom je ispao megazvijezda, ne znam je li to samo zbog imena ili on sam u sebi nosi tu jednu zvjezdanu karizmu. Vidjet ćemo, ja se samo nadam da će se Bloom znati nositi sa svim." 

 | Autor: Marko Grubišić Marko Grubišić

Ne sumnjamo da hoće, pa sigurno će to "potegnuti" iz maminih gena koja tu pliva kao riba u vodi. A Maja već dobro iščitava što je još nasljedio od nje, a što od tate, Nenada Tatarinova: "Jednostavno mi nije bilo jasno kako dijete može imati toliko kose i to još crne. Drugi dan kad sam došla k sebi, kad sam ga imala prilike bolje promotriti shvatila sam da je Bloom povukao na Nenada, ali ima moj nos i moju boju očiju, za sada."

Maja je na snimanju, unatoč tome što prvi mjesec po dolasku bebe u kuću slovi za izuzetno naporan, izgledala odlično, a nije djelovala ni previše iscrpljeno. Čarolija? Ako jest, sigurno bi je i druge mame željele znati. Maja otkriva svoju tajnu. U kojoj nema ništa tajanstveno, zapravo. Samo puno euforije i pozitivne energije:

"Obično nemam podočnjake nego se napuhnem od nespavanja i izgledam oblije, međutim ovo je jedna druga vrsta nespavanja, s obzirom da se svaka tri sata beba budi i mora se hraniti i presvući, ima situacija kad ne želi zaspati… No, nekako, ne znam je li od euforije ili čega, još uvijek nismo u kroničnom umoru, zombi filmu, dobro hendlamo tu noćnu stražu, iako je neprirodno kad te iz čvrstog sna probudi bebin plač ili budilica, moram priznati da mi ni to svo moje iskustvo po noći ne pomaže uvijek."

Ali i mali Bloom pomaže mami i tati. Prema Majinim riječima dobra je beba: "Jako je malo plakao u ovih mjesec dana, prvih par dana jako sramežljivo, kako vrijeme prolazi čuje se jačina vokala i to samo kad je presvlačenje u tijeku, sve ostalo je plakanje na kapaljku." 

 | Autor: Marko Grubišić Marko Grubišić

Pjevačica je odgovorila i na pitanje svih pitanja, neizbježno za svaku ženu koja prvi puta postane majka. Nevena ju je tako upitala koliko ju je majčinstvo već sad promijenilo?
"Mislim da će se promjene na meni tek vidjeti jer sam ovih mjesec dana s bebom stalno doma i to je najveća promjena zasad u mom životu - da sam u kući i ne da mi nije dosadno nego toliko uživam. Svi koji me znaju, znaju da ja ne mogu biti doma pet minuta" ispričala je Maja. "Što se tiče mene same, ja ne vidim neke lude promjene, ni hormonalne ni fizičke - tek se smanjio veliki trbuh. Osim što sam spoznala tu novu dimenziju ljubavi, a mislila sam da roditelji pretjeruju kad kažu da ne možeš ni zamisliti da nekoga možeš toliko voljeti. Osim te silne količine ljubavi i pažnje, mislim da sam ja poprilično ista. Pretpostavljam da sam se više raznježila i da pričam u umanjenicama, a to je baby talk koji nastavljam i s odraslima. Sve ostalo sam i dalje ja."

A još je neizbježnije bilo i ime koje su ona i Nenad nadjenuli sinu - Bloom. U javnosti je izazvalo mnogo komentara.

"Nije mi palo na pamet da bi nekoga toliko moglo zanimati tuđe ime djeteta. Mene zaista ne bi takvo što interesiralo kod drugih. Nije mi na kraj pameti bilo da će se od toga povesti rasprava i to samo zato što sam iskreno rekla da ću dijete nazvati stranim imenom, kao što sam i uvijek iskrena. Kako su me ljudi stalno ispitivali kako ćemo ga nazvati, shvatila sam da će većini ime Bloom biti čudno, ali ja zaista ne marim što selo priča, uvijek sam sve radila drukčije, pa ne znam što se svi čude što je ime našeg djeteta drukčije. Nismo mogli odlučiti do zadnjeg između tri imena, ali vodila sam se srcem." 

Photo: miss7
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Milorad

    Samo nam Maja nedostaje da mirno spavamo.To što ima djece koja gladuju nas ne zabrinjava glavna su ona od umišljenih ''zvijezda''