Stars

Maja objavila preslatku fotku Blooma s tatom, a povela se i rasprava na koga više sliči dječačić

  • Mali Bloom donio je pravu sreću u obitelj Šuput-Tatarinov, ali čini se kako je osvojio i brojna srca diljem zemlje
  • Majini pratitelji rastapaju se tako i na posljednju fotografiju koju je pjevačica objavila na Instagramu, a na kojoj njezin sin leži na prsima svoga tate
  • Mnogi su se osvrnuli na koga više sliči maleni, a čini se kako su mišljenja podijeljena

Maja Šuput i njezin suprug Nenad Tatarinov u proširenom obiteljskom izdanju uživaju već tri tjedna. Otkako je stigao na svijet u zagrebačkoj Petrovoj bolnici mali Bloom centar je svijeta Maje i Nenada koji ne skrivaju svoju sreću. Putem Instagrama redovito objavljuju fotografije svog mališana, ali i niza personaliziranih poklona koji pristižu za dečkića. Nakon najljepšeg Uskrsa ikada, kako je Maja istaknula u jednoj od njezinih objava, nastavljaju se dani u kojima ne manjka zadovoljstva i sreće. Pokazala je Maja to najnovijom objavom na kojoj se mali Bloom odmara na prsima svoga tate

Možda vas zanima Kako su poznati proslavili Uskrs: tko je najljepše okitio dom, a tko pobijedio u igri tucanja jaja? Rubrika Stars Stars

‘’Pogleda koji rastapa srca’’, napisala je Maja uz fotografiju. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Presladak prizor među prvima je komentirala Nina Badrić. ‘'A što sam sladak’’, napisala je. Zaljubljeni emoji ostavila je i Jelena Rozga.  No, dječačiću nisu mogli odoljeti i mnogi drugi od kojih su neki primijetili kako mališan sliči na tatu.  

’Isti tata’’, Tatin sin’’, ‘’Medenko’’, ‘’Presladak’’, ‘’Savršenstvo’’, ‘’Ajme kako sam cakani’’, Mali miš’’, ‘’Eto Majo, sada imaš sve’’, ‘’Cukrić’’, neki su od komentara. 

"Naše naljepše jutro". Maja Šuput objavila emotivnu obiteljsku fotografiju i otkrila o čemu je maštala devet mjeseci

No, bilo je onih koji se imali malo drugačije mišljenje. Naime, mališan ih je podsjetio na Majinog oca Borisa Šuputa, odnosno zaključili su kako više sliči na Maju. Pjevačica se sa svojim ocem, jednim od najvećih estradnih menadžera regije, zauvijek oprostila u listopadu 2018. kada je preminuo nakon duge i teške bolesti. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

‘’Liči Majo na tvog tatu’’, Da da isti Maja, odnosno majin tata, ‘’Ljuti sam, isti Maja’’ ‘’Ma recite što hoćete, ali mali bude ista mama’’, napisali su neki.

Maja Šuput iz bolnice objavila prvu sliku sa dva dana starim sinčićem - raznježila nas je

Čini se kako se Majini pratitelji ipak slažu u jednom - bez obzira sliči li više na mamu ili tatu, mali Bloom preslatka je beba kojoj već polazi za rukom osvajati srca diljem zemlje. 

Photo: Instagram

Komentari 0