Stars

Kako su poznati proslavili Uskrs: tko je najljepše okitio dom, a tko pobijedio u igri tucanja jaja?

  • Pandemija koronavirusa ne jenjava, no to nas nikako nije spriječilo da u krugu najmilijih i toplini doma proslavimo ovaj blagdan
  • Jednako tako su i naše zvijezde dočekale Uskrs u intimi vlastitih obitelji
  • Pogledaj kako su slavili Severina, Ella Dvornik, Maja Šuput, Luka Nižetić, Bojana Gregorić-Vejzović, Marko Grubnić, Jelena Veljača i Franka Batelić

Koja hrana ti prva padne na pamet kad pomisliš na uskrsni stol? Kuhana šunka i jaja, fina francuska salata, mladi luk, domaća sirnica ili topla orahnjača? Nakon obilnog doručka iz kuhinje se najčešće šire mirisi mesnih pečenja, a na stolove stižu janjetina, teletina ili puretina. Naravno, običaji su običaji, a od regije do regije jednako izgleda svaka trpeza i današnja uskrsna nedjelja. Također, ništa se manje ne razlikuju i blagdanski stolovi naših domaćih lica iz javnog života koji uz raskošne bukete tulipana, dekoracije pilića, maslinovih grančica i čokoladnih jaja s društvenih mreža šalju čestitke za Uskrs. 

Slatki Uskrs! Oreo je lansirao svoja desertna jaja s keksom i kremom, svi kažu da su prefina

Možda vas zanima Možeš li pronaći uskrsno jaje za manje od dvije minute? Nekima se čini kao nemoguća misija... Rubrika Life&style Life&style

U opisu njihovih Instagram objava najčešće stoji poruka "Sretan i blagoslovljen Uskrs, dragi ljudi", a odakle sve pristižu čestitke pogledaj na sljedećim fotografijama.

Danijela Martinović prisjetila se pjesme s kojom je pobijedila na Uskrs festu...

... a Danijela Dvornik je na zabavan način poslužila kuhana jaja.

Severina najveći blagdan provodi u rodnom gradu podno Marjana, Splitu, a na Instagramu je podijelila dirljiv opis: "Stojin na svojoj teraci, u Ulici Ivana Pavla ll. Bio je moj najdraži Papa. Križ je postavljen na mjestu gdje je prvi put održao govor u Splitu... Križ je na vrhu malo zaruzinao, ne vidiš ga odmah jer se već uklopio u sredinu, krošnje ga od dolje pokušavaju prekriti, ali odolijeva vremenu i stoji pravo... kao moj podsjetnik da su sva zla i nevolje prolazne. Neka uskrsne sve poljuljano i pretvori se u radost života i pozitivne vibracije. Sretan Uskrs želim vama i vašim najdražima." 

U obitelji Šuput-Tatarinov nikada sretniji Uskrs uz malenog Blooma. Napokon je ostvarila dugogodišnji san da postane majka, a našalila se kako je maleni znao kad treba doći - sada kada zbog korone ionako nema nastupa.

Maja Šuput otkrila strano ime svoga sinčića, a i objavila je njegove fotografije

Ella Dvornik-Pearce je sa suprugom Charlesom i kćerkicama Balie Dee i Lumi Wren iz Zagreba pobjegla na more, odlučili provesti blagdane u hotelu. Obitelj Pearce je na uskršnje jutro objavila veselu fotografiju iz jednog hotela u Novigradu.

Luka Nižetić pohvalio se svojom sirnicom uz poruku:"Sretan i blagoslovljen Uskrs dragi moji! Mislim da je moja sirnica Miss sirnica 2021.godine !"

"Sretan Uskrs dragi ljudi. Nek vam nadolazeće vrijeme donese obilje veselja, zdravlja i ljubavi", poručila je glumica Bojana Gregorić Vejzović pozirajući u proljetnom izdanju u srdačan osmijeh.

Marko Grubnić je napisao da "još uvijek vjeruje u Djeda Božićnjaka, Uskršnjeg zeku, Zubić vilu i pravu ljubav i da ga nitko ne može uvjeriti u drugačije", te pozirao uz novog kućnog ljubimca, malenog zečića.

Jelena Veljača podijelila je tradicijski trenutak gdje s kćerkicom Lenom tuca jaja "Lena je pobijedila (nakon 15 pisanica)
Sretan Uskrs!"

Franka Batelić također je pobjegla iz zagrebačke vreve, a trenutno uživa u Istri. "Viktorov najbolji dan u životu. Traktor, “karijola”, krave, kokoške, njoki i cijela istarska family na okupu. Ljudi, nadam se da lijepo provodite ovaj uskršnji vikend...", napisala je u Instagram objavi.

I u domu Marijane Batinić vodila se borba jajima: čijem će prvom puknuzi ljuska?

Nismo ni sumnjali da će Pamela Ramljak koja nas često inspirira dizajnom dom vrhunski urediti i za Uskrs.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by P A M E L A (@pamelaramljak)

Pogledaj zašto je Antonija Blaće objavila prošlogodišnju sliku blagdanske trpeze... 

Nina Badrić objavila je sliku s Hvara kamo redovito odlazi na Uskrs zbog poznate hvarske procesije. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Photo: Instagram@silvi.gjo

Komentari 0