Life&style

Slatki Uskrs! Oreo je lansirao svoja desertna jaja s keksom i kremom, svi kažu da su prefina

  • Sretan Uskrs! Kakvi se slatki zalogaji kriju u tvojoj uskršnjoj košarici?
  • Vjerujemo kako uvijek ima mjesta i za desertna uskrsna jaja
  • Baš tave slatke male zalogaje nalik jajima i koje se tope u ustima izbacio je i Oreo, mljac!

Košarica puna ukusnih delicija ove godine nekima je ove godine bogatija i za jedan slatki novitet koji stiže iz Orea. Kako i priliči današnjem blagdanu radi se o uskršnjim jajima, ali u režiji Orea - u cijelosti napravljenima od keksa i kreme, mljac!

Možda vas zanima Baileys čokoladna jaja posuta zlatnim prahom bit će ti najdraži uskršnji desert! Ako ih uspiješ pronaći Rubrika Life&style Life&style

Mnogi fanovi ukusnih zalogaja iz Orea jedva su dočekali ovu modificiranu verziju uskršnjih slatkiša. Sličan proizvod Oreo je izbacio 2019. godine kada su se u limitiranoj seriji pojavila čokoladna jaja ispunjena kremastim punjenjem s Oreo keksima. Međutim, ovaj put jaje se u potpunosti sastoji od kremastog sadržaja i komadića keksa. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emi Boxes (@emiboxes)

Oni koji su probali ovaj slatkiš naveli su da se u njega lako zaljubiti. Ipak, naglasili su da je jaje dosta slatko i zbog toga pomalo nadjačava i okus vanilije u kremastom sadržaju. Keksići su zabavan i ugodan trenutak u uživanju u uskrsnom slatkišu. 

Nova uskršnja poslastica zapalila internet - džin tonik uskršnja jaja uljepšat će nam Uskrs

Pakiranje od 300 grama dolazi po cijeni od oko 25 kuna. Međutim, još nije stigao u hrvatske trgovine, ali nadamo se da ćemo ga imati prilike isprobati i mi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by G&C Candy 🍭 (@g.ccandy1)

 

Photo: Instagram/@suggarcity1
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    haha ovo je nesto novo sretan uskrs