Life&style

Nova uskršnja poslastica zapalila internet - džin tonik uskršnja jaja uljepšat će nam Uskrs

  • Ususret Uskrsu na tržištu su se već pojavili neki proizvodi koji su raspametili ljubitelje čokolade i džin tonika
  • Mars&Spencer izbacio je uskršnje džin tonik jaje koje je prepuno omiljenih okusa!
  • Unutar jaja nalaze se čokoladni bombončići u obliku gumba s ružičastim punjenjem koji imaju okus džina

Tople zrake sunce ugodno nas podsjećaju na dolazak proljeća, a s njim stiže blagdansko razdoblje Uskrsa. Još malo pa ćemo razmjenjivati vesele simbole ovih blagdana poput uskršnjih čokoladnih jaja. Ove godine, za oko su nam zapela džin tonik uskršnja jaja koje je izbacio Marks&Spencer, a o kojima se već na veliko priča na društvenim mrežama. 

Možda vas zanima Legendarna After Eight čokoladica predstavljena s novim okusom džin tonika i mente! Rubrika Life&style Life&style

Već popularno uskršnje jaje tako se sastoji od mliječne čokolade s okusom džin tonika, a punjeno je čokoladnim bombončićima u obliku gumba s ružičastim punjenjem koji ima okus džina. Kakva poslastica!

 | Autor: M&S M&S

Osim toga, ovo slatko zadovoljstvo ima i totalno zabavni trenutak. Trešnjom jaja čokoladice unutra zveckat će poput kockica leda u miješalici za koktele. Za neke će ovo biti najzabavniji blagdani do sada. 

Posebno se to odnosi na stanovnike Velike Britanije koji ga već mogu nabaviti za nešto više od 40 kuna, a mnogi Britanci već ne mogu sakriti oduševljenje novim proizvodom. 

Ako voliš džin-tonik to govori ponešto o tvojoj inteligenciji, neki bi se mogli iznenaditi

‘’Samo još recite da nema puno kalorija i svi moji snovi bit će ostvareni’’, ‘’Izgleda divno…što je bolje od džin i tonik čokoladica?’’, komentirali su neki. 

U očekivanju sličnih proizvoda na našim policama zadovoljiti se možeš i sljedećim receptom: Pronašli smo savršenstvo! Najfinije čokoladne kuglice s okusom džin tonika

U novoj epizodi showa 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima' briljirala je Antonija Blaće

Cijelu epizodu pogledaj OVDJE.

Photo: M&S
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Marija753

    Marija753

    Ajme,ja bi ovo htjela probati.