Life&style

Legendarna After Eight čokoladica predstavljena s novim okusom džin tonika i mente!

  • Ukusna čokoladica od tamne čokolade i mentol kreme dobila je novo izdanje
  • Uz dva postojeća sastojka svake čokoladice, nova, limitirana verzija dolazi još s dodatkom džin tonika
  • Ovo izdanje je trenutno dostupno u Velikoj Britaniji, ali se nadamo kako ćemo ga i mi imati prilike isprobati

Moramo priznati kako nas novi okusi dobro poznatih čokoladica i slastica uvijek razvesele pa čak i ako još nisu stigli u Hrvatsku. Zato nas je i vijest da postoji limitirani novi okus poznate čokoladice After Eight jako zainteresirao. Ova čokoladica proizvedena ja prije 58 godina, a i dalje je veoma popularna. Prepoznatljiva kutija tamno zelene boje, a unutar kutije je svaka čokoladica pakirana u smeđi omot sa zlatnim slovima. 

Možda vas zanima Pronašli smo savršenstvo! Najfinije čokoladne kuglice s okusom džin tonika Rubrika Life&style Life&style

Kao što je pakiranje prepoznatljivo, tako je i s okusom. Tamna čokolada koja u unutrašnjosti ima kremu od mentola mnogima je omiljena slastica, a ovog puta uz prepoznatljive okuse dolaze i dodatak - okus džin tonika. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nestlé UK & Ireland (@nestleuki) on

I samo pakiranje novog, limitiranog okusa je drugačije te zaista djeluje osvježavajuće i na sam pogled. Iako smo odmah htjeli u trgovinu po svoj primjerak, nažalost još uvijek ništa od toga. Moramo i tebe razočarati jer je trenutno dostupna samo u Velikoj Britaniji pa se možemo samo nadati i držati fige da će uskoro doći i kod nas. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Serge Petroff (@casediletanta_gourmet) on

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0