Stars

Maja Šuput otkrila strano ime svoga sinčića, a i objavila je njegove fotografije

  • Cijelu trudnoću, ali i nekoliko dana nakon što je na svijet donijela sinčića, Maja Šuput držala je u neizvjesnosti svoje fanove oko imena koje će nadjenuti djetetu
  • Deset dana nakon poroda, Maja je ipak sa svima odlučila podijeliti da se njezin sin zove – Bloom Tatarinov! 
  • U sinovo ime zahvalila se za svu moguću pažnju, želje i poklone 

Novopečena mama Maja Šuput otkrila nam je mnoge stvari tijekom svoje trudnoće. Ipak, bila je ustrajna u tome da ne otkrije ime svoga sina. Znali smo da će se dječačić sigurno odazivati na strano ime, ali i da je ‘ono zapisano i zaključano u Majinom rokovniku. ''I neću vam reći”, do nedavno je  tvrdila pjevačica. 

Možda vas zanima "Naše naljepše jutro". Maja Šuput objavila emotivnu obiteljsku fotografiju i otkrila o čemu je maštala devet mjeseci Rubrika Stars Stars

No, njezin fanovi više ne moraju biti u neizvjesnosti kako je Maja deset dana nakon što je na svijet donijela sinčića  otkrila i njegovo ime. Naime, dječak se zove Bloom!

''Bok ekipa, konačno da se i ja javim... red je da se predstavim likom i imenom. Zovem se Bloom Tatarinov i htio bih se zahvaliti SVIMA na čestitkama, lijepim željama, poklonima, pozitivnoj vibri, prekrasnim riječima i dobrodošlici. Mama i tata su mi presretni, stalno nešto guguću i pjevaju, pričaju nekim dječjim tonom i s osmjehom u glasu. Bit će da su baš jako veseli zbog mene. Ja sam preuzbuđen oko svega sto me čeka a sudeći po vašoj pozitivi bit će puno tuluma i veselja u budućnosti. Još jednom hvala za ljubav, voli vas Bloom’’, napisala  je Maja uz fotografije sinčića. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Brojni pratitelji Maji su dali do znanja da se jednostavno rastapaju nad slatkoćom malog Blooma. Neki su zaključili kako sliči na tatu

‘’Umrijet ćuuuuu’’, Predivan bebač, sliči jako na tatu, čini mi se’’, ‘’Krasan momak, živ i zdrav bio’’, ‘’Predivan’’, ‘’Hallo Bloom, baš si sladak!’’, ‘’Kako je meden’’, ‘’Kakav šećer, predivna je’’samo su neki od komentara. 

Mnogima se svidjelo dječakovo ime, no nekima je ipak trebalo uskočiti s pojašnjenjima. ‘’Zapravo znači cvat’’, navela je jedna pratiteljica. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Podsjetimo, Maja je na svijet donijela dječaka u Klinici za ženske bolesti i porode u Petrovoj. Porod carskim rezom bio je prepušten stručnim rukama dr. Velene Radošević, liječnice koja je tražena u svijetu poznatih. 

Maja Šuput iz bolnice objavila prvu sliku sa dva dana starim sinčićem - raznježila nas je

Maja je ranije otkrila kako je uoči poroda uopće nije bilo strah

‘’Nemam strah, kakav strah. Želim samo da beba dođe. Trudnoća je kao vojni rok, devet mjeseci. I to na n-tu vojni rok. Samo se pazi tijekom tih mjeseci…a ja nisam tip koja je nešto u životu dugo čekala. Kad nešto hoću ja to jednostavno probam, a ovo traje…’’, rekla je Maja u Podcastu Ane Radišić. 

Maju Šuput porodila je VIP ginekologinja kojoj su trudnoću povjerile Izabel Kovačić, Vanja Modrić, premijerova supruga...

Dodala je kako se nada da će njezin sin biti duhovit na mamu, a kako je ovan po horoskopu pretpostavlja da će biti svojeglav i mali gazda. ''Što je dobro'' , dodala je Maja. 

U novoj epizodi showa "miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima" briljirale su Mila Elegović i Marija Borić

Cijelu epizodu pogledaj OVDJE

Photo: Instagram@ tihanaharapinzalepugin
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    dala je djetetu žensko ime, al će imati problema jadnik......