Stars

Maja Šuput pozirala sa sinom na ljetovanju, pratitelje iznenadila njezina zavidna linija

  • Pjevačica Maja Šuput ovih dana u društvu supruga Nenada i sina Bloom boravi na odmoru u Istri
  • Posebnu pažnju privukla je fotografijom na kojom pozira sa tromjesečnim sinčićem
  • Obožavatelje je zadivila istesanom linijom koju je pokazala u atraktivnom kupaćem kostimu

"Naše prvo ljeto zajedno", riječi su kojima je pjevačica Maja Šuput popratila fotografiju na kojoj pozira sa sinčićem Bloomom. Premda je 17. lipnja napunio tri mjeseca života, dječak je pravi mali putnik jer je s roditeljima već boravio u Dubrovniku. Ovoga puta obitelj Tatarinov se zaputila na istarski poluotok te uživaju u luksuznom odmoru na otočiću nedaleko od Poreča.

Možda vas zanima Maja Šuput je turbo mama: evo je već na prvom putovanju s malim Bloomom Rubrika Stars Stars
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Spomenuta fotografija, koju je pjevačica objavila na svom službenom Instagram profilu, izazvala je veliko zanimanje Majinih obožavatelja. Pažnju je prvenstveno privukao mali Bloom, kojem su pratitelji njegove majke udijelili niz komplimenata: "Sin ti je presladak", "Vi ste top, to je najslađi klinac, takav osmijeh, mala dobrica", "Presladak je", "Kao buhtlica je", samo su neki od komentara koji su se mogli pročitati na tu temu.

Maja Šuput u prvom intervjuu nakon poroda: "Nisam mislila da će ime Bloom izazvati takvu raspravu, ali ne marim što selo priča"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Možda vas zanima Jelena Veljača uživa na medenom mjesecu: objavila fotografiju samo u gaćicama Rubrika Stars Stars

Drugi razlog koji je uspješno privukao pažnju jest Majina zavidna linija koju je pokazala u kupaćem kostimu. "Tko bi rekao da si ti nedavno rodila, da je meni tako", poručila je pjevačici jedna komentatorica, dok je druga dodala "Wow, predivno izgledaš". Pjevačica je još krajem svibnja otkrila kako se vratila vježbanju i treninzima pilatesa. Ipak, jedan ju je povratak puno više razveselio. Riječ je naravno o povratku na pozornicu,  a kako je izgledao njezin povratak poslu možeš provjeriti ovdje.

 

Photo: Instagam

Komentari 0