Stars
Maja Šuput

Maja Šuput vratila se na posao i ne skriva oduševljenje: Kako mama čaga!

  • Maja Šuput može se napokon vratiti poslu, a svoje oduševljenje podijelila je s pratiteljima na Instagramu
  • Dok na njezinog sinčića pazi tata Nenad, Maja je zablistala u elegantnom izdanju i zapjevala na svadbi
  • Podijelila je i djelić usijane atmosfere - pjevalo se, plesalo, nazdravljalo…

Popuštanjem mjera zbog pandemije koronavirusa konačno su zaživjele gaže i svadbena slavlja s većim brojem gostiju, a među glazbenicima i pjevačima koji su velikom radošću dočekali ovu vijest je i Maja Šuput. Štoviše, ushićenje što će napokon uzeti mikrofon u ruke pjevačica je podijelila je na svome Instagram profilu.  

Maja Šuput Možda vas zanima Maja Šuput oduševila u vamp haljini s neobičnim detaljem, a fanovima nikako nije jasna jedna stvar Rubrika Stars Stars

‘’Mama is back! Nitko sretniji od nas, vratili smo se poslu! Večeras ću skakati s lustera od sreće', napisala je uoči angažmana u petak navečer. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Dok je njezin sinčić Bloom ostao u sigurnim rukama s tatom Nenadom Tatarinovim, Maja je u dugoj sjajnoj haljini s visokim prorezima i dekolteom najavila povratak svadbenih slavlja koje smo svi čekali. 

‘’Baš si lijepa, kao da si na vjenčanju’’, ‘’Kraljica’’, ‘’Haljina top’’, ‘’Tako treba, lijepa haljina’’, ‘’Božanstvena’’, ‘’Nikad nisi bila ljepša’’, Maju su mnogi obasuli komplimentima.

Dvije laste čine ljeto? Maja Šuput i Nina Badrić već su uskočile u ljetni đir i kupaće kostime

Koliko joj je njezin posao nedostajao Maja je kasnije pokazala i u svojim Instagram Storyjima. 

‘’Ma neee, ovo mi je falilo’’, ‘’To je to’’, ''Kako mama čaga'', pisala je Maja uz video isječke veselih gostiju na vjenčanju koji su se sasvim opustili i zaplesali na mnogobrojne hitove. Pjevačica je pokazala da zaista majstorski obavlja svoj posao, jer uz njezinu energiju i nastup nitko nije ostao sjediti. 

Maja Šuput vratila se na posao | Autor: Instagram@lejla.fili Instagram@lejla.fili Maja Šuput vratila se na posao

Maja je više puta isticala kako joj se u životu sve događa u pravi trenutak pa i tako željena trudnoća i dolazak sinčića.

‘’Poklopilo se da je korona, jer ja bih sad poludjela da svijet ide, a ja ne mogu ići na gažu’’, otkrila je Maja u podcastu dok je bila trudna sa sinčićem Bloomom. 

Maja Šuput je turbo mama: evo je već na prvom putovanju s malim Bloomom

Kada je mališan obasipan ljubavlju sretnih roditelja navršio gotovo tri mjeseca Maja je dobila priliku uživati u svom poslu, a i može se sasvim opustiti jer je njezin mezimac u sigurnim rukama tate Nenada. 

Photo: Instagram@lejla.fili

Komentari 0