Stars

Maja Šuput je turbo mama: evo je već na prvom putovanju s malim Bloomom

  • Maja Šuput zabilježila je predivan trenutak na prvom odmoru sa sinčićem
  • Mjesec i pol nakon što su postali roditelji, Maja, suprug Nenad i mali Bloom uživaju u idlili izvan grada
  • Destinacija je Istra, točnije Rovinj, a za sinčića je napisala: "Imamo novog putnika!"

Pjevačica Maja Šuput prije mjesec i pol postala je majka, a sad je sa suprugom Nenadom otišla na njihov prvi obiteljski odmor. Maja sa sinčićem Bloomom i suprugom Nenadom uživa u Rovinju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Možda vas zanima Maja Šuput u prvom intervjuu nakon poroda: "Nisam mislila da će ime Bloom izazvati takvu raspravu, ali ne marim što selo priča" Rubrika Stars Stars

 

 | Autor: Instagram@meghanmarkle_official Instagram@meghanmarkle_official Suprug i sin Maje Šuput na odmoru

Zabiljažila je predivan trenutak sa suprugom i sinom koji je podijelila sa svojim pratiteljima. Na fotografiji koju je pjevačica objavila maleni Bloom leži na tatinim leđima.

"Tata probudi seeee", napisala je Maja u opisu fotografije koja je snimljena u hotelu. Pratitelji su bili oduševljeni: "Hahahha isti su", "Koliko je ovo slatkoooo", "Koliko je samo meden Boze", pisali su raznježeni u komentarima.

 | Autor: Instagram@meghanmarkle_official Instagram@meghanmarkle_official "Muški razgovori"

Izabel Kovačić podijelila preslatku fotografiju sa sinom i dirljivom porukom rekla kako se osjeća kao majka

Pjevačica je otkrila kako je mališan oduševljen nakon prve prespavane noći u hotelu. "Prva noć u hotelu! Bloom je oduševljen, imamo novog putnika. Kako mu je? Njegov izraz lica govori sve", napisala je Maja uz fotografije sinčića koji se smiješi. Otac i sin imaju "male muške razgovore", dodala je uz još jednu preslatku fotografiju Blooma i supruga Nenada.

Možda vas zanima Maja objavila preslatku fotku Blooma s tatom, a povela se i rasprava na koga više sliči dječačić Rubrika Stars Stars

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Majin sin Bloom već sada putuje baš poput mame i tate i čini se da uživa, a nedavno se pjevačica pohvalila kako je dječak postao nogometni navijač i član NK Rijeke te da već ima svoj dres.

 

Maja Šuput u svom prvom javnom nastupu nakon poroda za novi broj miss7 magazina otkriva otkud je došla ideja da se sin zove Bloom

 

Photo: Instagram@meghanmarkle_official

Komentari 0