Stars

Dvije laste čine ljeto? Maja Šuput i Nina Badrić već su uskočile u ljetni đir i kupaće kostime

  • Pjevačice Maja Šuput i Nina Badrić prizivaju ljeto u kupaćim kostimima i ljetnim haljinama
  • Maja je podijelila fotografiju s prvog obiteljskog odmora u Rovinju koji je posjetila sa sinčićem Bloomom i suprugom Nenadom i slikala se u kupaćem kostimu
  • Nina Badrić se pak prisjetila najljepšeg mjesta na kojem je ikada bila, rekavši kako je to istinski raj na zemlji

Maja se tijekom trudnoće udebljala oko 10 kilograma, no većinu je, po svemu sudeći, već izgubila. Pjevačica Maja Šuput ovaj vikend uživala je u obiteljskoj idili u Rovinju gdje je sa sa suprugom Nenadom Tatarinovim i sinom Bloomom otišla na prvi zajednički odmor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Poznajući Maju, znali smo da neće dugo mirovati, pa nas ne čudi što samo mjesec i pol dana od poroda putuje i uživa. Pjevačica i voditeljica showa "Tvoje lice zvuči poznato" s pratiteljima je podijelila trenutke prvog obiteljskog odmora rekavši: "Prva noć u hotelu! Bloom je oduševljen, imamo novog putnika. Kako mu je? Njegov izraz lica govori sve", uz fotografije malenog Blooma koji se smiješi ležeći na tatinim leđima.

Maja Šuput u prvom intervjuu nakon poroda: "Nisam mislila da će ime Bloom izazvati takvu raspravu, ali ne marim što selo priča"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Na odmoru u Rovinju Maja je prvi put nakon poroda pokazala i kako izgleda u kupaćem kostimu i ostavila u euforiji svoje pratitelje na Instagramu. Maja je oduševila noseći dvodijelni svjetloplavi badić u bazenu svoje hotelske sobe u Istri, "Wellness u sobi, to te ja pitam ... ", napisala je pjevačica uz fotografiju. A kakvi će kupaći kostimi biti u trendu na plažama ovog ljeta, pogledaj ovdje.

"Jesi li ti ikada bila trudna?", napisala joj je influencerica Paula Sikirić koja će također uskoro postati majka svog prvog djeteta. "Majuška goriš", "Ajme, samo mjesec i pol od poroda, a takva linija, bravo svaka čast", "Već takva linija, za nepovjerovati", zaredali su se komentari pratitelja koje je iznenadila Majina zavidna figura u kupaćem kostimu.

Možda vas zanima Maja Šuput je turbo mama: evo je već na prvom putovanju s malim Bloomom Rubrika Stars Stars

Pjevačica je na brzi povratak staroj liniji mislila već tijekom trudnoće: "Da mi je netko rekao prije par mjeseci da ću ići na trudnički pilates rekla bi da je lud ... Uglavnom, gym sam zamijenila ovim fenomenalnim treningom za trudnice pod stručnim okom privatne trenerice. Ovo je toliko zabavno da  idem 3 x tjedno, a uvijek sam mislila da je pilates dosadan. Cilj - zdrava trudnoća i brzi oporavak nakon poroda", rekla je kada je bila u 16. tjednu trudnoće. 

Pjevačica Nina Badrić također je otputovala na egzotično putovanje, ali nažalost, samo u svojim sjećanjima. U svojoj objavi na Instagramu otkrila je kamo voli pobjeći u mislima za vrijeme kišnih dana.

"Kada su ovakvi kišni dani u mislima pobjegnem na najljepše mjesto na kojem sam bila. Čuveni Necker Island smjestio se na Britanskim Djevičanskim otocima i istinski je raj na Zemlji. Gdje vi putujete u svojim mislima?" napisala je pjevačica u opisu fotografije na kojoj uživa na plaži odjevena u prekrasnu bijelu ljetnu haljinu te cvijetom u kosi.

Možda vas zanima Nina Badrić i Antonija Blaće "šokirale" su se svojim fotografijama nastalim na partiju prije 15 godina Rubrika Stars Stars

Pratitelji su odgovarajući na Ninino pitanje spomenuli Mauricijus, Australiju, Costa Ricu, Bali i Stockholm te neke bliže destinacije poput Vrsara i Hvara. Pjevačica je otkrila i kako joj je Costa Rica jedna od željenih sljedećih destinacija. Na koju destinaciju bi ti željela otputovati? 

 

 

Maja Šuput u svom prvom javnom nastupu nakon poroda za novi broj miss7 magazina otkriva otkud je došla ideja da se sin zove Bloom

 

 

Photo: Instagram@tihanaharapinzalepugin

Komentari 0