Stars
Maja Šuput

Maja Šuput oduševila u vamp haljini s neobičnim detaljem, a fanovima nikako nije jasna jedna stvar

  • Besprijekoran izgled Maja Šuput njegovala je i u visokoj trudnoći dok se snimala sedma sezona ‘’Tvoje lice zvuči poznato All stars’’
  • Malo tko je ostao ravnodušan na zavodljivo izdanje u crnom koje je voditeljica pokazala u trećoj emisiji
  • Komplimenti su pljuštali sa svih strana, a mnogi je i oduševila lijepa gesta koju je Maji uputio njezin suvoditelj Frano Ridjan

Maja Šuput u trećoj emisiji showa ‘Tvoje lice zvuči poznato All stars’’ koja se prikazuje na Novoj TV još je jednom potvrdila da je izvrsna modna kameleonka i to zahvaljujući pomoći svog stilista Marka Grubnića. Naime, nakon što je u drugoj emisiji očarala nježnim izdanjem u bijeloj haljinici, a zbog kojeg je Goran Navojec pjevačicu i voditeljicu usporedio s anđeoskom pahuljicom, Maja je u nedjeljnom showu zablistala u crnom vamp izdanju sa zanimljivim detaljem. 

Možda vas zanima Maja Šuput je turbo mama: evo je već na prvom putovanju s malim Bloomom Rubrika Stars Stars

Duga satenska dekoltirana haljina s prorezom Maji je izvrsno stajala i u visokom stupnju trudnoće, a dojmu su uvelike pridonijeli detalji remena oko vrata. 

Maja Šuput vodi i sedmu sezonu showa 'Tvoje Lice zvuči poznato All stars' | Autor: Instagram@lejla.fili Instagram@lejla.fili Maja Šuput vodi i sedmu sezonu showa 'Tvoje Lice zvuči poznato All stars'

‘’Jer crna je baš uvijek u modi. Fashion trudnica u još jednoj voditeljskoj avanturi’’, napisala je Maja na svome Instagram profilu. 

Mnogi se Majini fanovi nisu mogli načuditi odličnom izgledu voditeljice unatoč tada visokoj trudnoći.

Dvije laste čine ljeto? Maja Šuput i Nina Badrić već su uskočile u ljetni đir i kupaće kostime

‘’Ne razumijem kako u tako visokoj trudnoći nemaš oštećena stopala i lagano koračaš u štiklama?! Svaka čast!’’, ‘’Maja, prekrasna si’’, ‘’Fascinatna si’’, samo su neki od komplimenta. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Maja je svojim stylingom ali i vođenjem emisije za koje je dobila brojne pohvale pokazala da je prava profesionalka. U sedmoj sezoni TLZP-a društvo joj je tako pravio i sinčić Bloom koji se tada još uvijek nalazio u trbuhu. No, bio je itekako dobrodošao na pozornici popularnog showa kako je i slatkom gestom pokazao Majin suvoditelj Frano Ridjan

Maja Šuput u prvom intervjuu nakon poroda: "Nisam mislila da će ime Bloom izazvati takvu raspravu, ali ne marim što selo priča"

"Pozdrav i tebi mališa, ostani što duže unutra pa ćeš mi otkriti što misliš o svemu ovome", obratio se Frano malenom Bloomu potapšavši Majin trbuh.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Pjevačici koja uživa u majčinstvu za uspomenu će ostati fotografije zaista besprijekornih izdanja u visokoj trudnoći. 

Photo: Instagram@lejla.fili

Komentari 0