Stars

Ljiljana Saucha napušta HRT: Zahvaljujem zlicama što su me učinile jačom

  • Ljiljanu Sauchu mnogi smatraju zaštitnim licem Vijesti iz kulture čije je vođenje prije tri mjeseca prepustila mlađoj kolegici
  • Na društvenim mrežama voditeljica s gotovo četiri desetljeća karijere sada se zauvijek oprostila od HRT-a
  • Zadovoljna je otpremninom,  a sada će imati i više vremena posvetiti se vlastitom biznisu

Dobro poznato lice s malih ekrana Ljiljana Saucha zauvijek se oprostila od HRT-a, tri mjeseca nakon što je vođenje Vijesti iz kulture prepustila mlađim snagama, kolegici Antoniji Ćosić. O tome je obavijestila i svoje pratitelje na društvenim mrežama. 

‘’Zbogom! Nakon gotovo 37 godina u radnom odnosu i pet honorarnih, zauvijek zbogom HRT-u. Zahvaljujem svim dobrim dušama na suradnji, a zlicama - hvala što ste me učinili jačom’’ napisala je Ljiljana na svom profilu. 

Možda vas zanima S koliko smo godina za staro željezo ili zašto je HRT-u Ljiljana Saucha prestara za ekran? Rubrika Life&style Life&style

Večernjem listu Ljiljana je dodatno objasnila kako je zahvalna svim dobrim dušama s kojima je radila i od njih učila do zadnjeg dana. ''Oni drugi više nisu važni'', dodala je. 

Da se u tijekom rada na HRT-u više nije osjećala dobro psihički, ali i u duši, otkrila je za Slobodnu Dalmaciju

‘’Radije ću sada biti sa svojim mužem i hodati okolo koliko nam to mjere budu dopuštale, nego da sam na HRT-u. Ne bih se tamo osjećala uopće zdravo'', rekla je Ljiljana.

Na osobno uvjetovan otkaz ponukao je i iznos otpremnine i odlazak u mirovinu. ‘’To je  dosta više od onoga što bih zaradila u idućih 11 mjeseci’’, istaknula je Ljiljana. 

 | Autor: HRT HRT

Posvetit će se privatnom poslu

Osim toga, voditeljica i urednica sada će imati vremena posvetiti se vlastitom biznisu. Odnosno rekonektivnom iscjeljivanju i rekonekciji koje svojim prijateljima promovira putem društvenih mreža, ali i internetske stranice ljiljanasaucha.com. 

Rekonektivno iscjeljivanje u fokusu stavlja ponovno povezivanje sa svemirom tako što nas on ponovno spaja sa suštinom našeg bića, a jedna od njezinih klijentica je bila i Ivana Plechinger. 

Možda vas zanima Zbog Doris Pinčić Rogoznice višegodišnja voditeljica "Dobro jutro, Hrvatska" završila na bolovanju? Rubrika Stars Stars

‘’Tragajući za smislom postojanja put me doveo na radionice s anđelima spisateljice, prevoditeljice i pjesnikinje Zdenke Andrijić. Prvi susret dogodio se u nedjelju 10.rujna 2006. Svih ovih godina druženja s anđelima, tim predivnim duhovnim bićima, neobične su se zgode događale u mom životu. Danas anđele još uvijek ne vidim, ali ih čujem i svakodnevno molim za zaštitu. Anđeli su ti koji su me doveli i do rekonektivnog iscjeljivanja Erica Pearla. Postala sam praktičar rekonektivnog iscjeljivanja i rekonekcije'', pojasnila je Saucha.

Podsjetimo, Ljiljana, koji mnogi doživljavaju zaštitnim licem Vijesti iz kulture, vodila je serije Programa za djecu Moja ulica, Nedjeljno prijepodne za djecu, Ljiljana i ostali. Bila je prva voditeljica hrvatskoga lota 1989. u emisiji Fortuna, voditeljica TV aukcije. Uređivala je i vodila središnji Dnevnik 2000, a zatim gotovo sve dnevnike i vijesti. 

POGLEDAJ VIDEO: Znaš li da si genijalna?

Photo: Pixsell/Davorin Višnjić

Komentari 0