Stars

Doris Pinčić Rogoznica pohvalila se novom frizurom dok čeka prelazak na HRT

  • Voditeljica od 1. veljače počinje raditi na HRT-u, a dotad se opušta u društvu obitelji
  • Na društvenim mrežama objavljuje zajedničke trenutke sa suprugom Borisom, kćeri Gitom i sinom Donatom
  • Na posljednjoj fotografiji pohvalila se i novom, svijetlijom bojom kose koja joj odlično stoji

Nakon šest godina na RTL-u, Doris Pinčić Rogoznica odlužila se na promjenu u svom životu i u velikom televizijskom transferu od 1. veljače službeno prelazi na HRT. Potez je to koji je mnoge iznenadio, obzirom da je Doris na RTL-u bila zaštitno lice showa "Tri, dva, jedan - kuhaj!", a i u nekoliko navrata je naglašavala kako joj je na RTL-u bilo doista dobro.

Ipak, voditeljica se odlučila za novi iskorak u televizijskom okruženju, u veljači će se pridružiti voditeljima u emisiji "Dobro jutro, Hrvatska", a vodit će i ovogodišnje izdanje "Dore". U međuvremenu se Doris opušta u društvu obitelji, supruga Borisa te prekrasne djece, kćeri Gite i sina Donata. Djelić njihove obiteljske idile može se vidjeti i na društvenim mrežama, na kojima su aktivni oboje supružnika.

Možda vas zanima Doris Pinčić Rogoznica pokazala je kako izgleda kad joj jednogodišnja kći 'ukrade' šminku Rubrika Stars Stars

Doris je u četvrtak ujutro objavila fotografiju na Instagramu na kojoj su ona i suprug, a u objavi se našalila "Nemam pojma tko je ovaj lik, samo se hvalim frizurom" i tako se pokazala u osvježenom izdanju, obzirom da joj svijetlija boja kose izvrsno pristaje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nemam pojma ko je ovaj lik, samo se hvalim frizurom 😉😅😜 Jutro svima 😘 @boris_rogoznica

A post shared by Doris Pinčić Rogoznica (@dorispincicrogoznica_doda) on

A voditeljica je očito i uzvratila suprugu na njegovu jučerašnju objavu, na kojoj je Boris za klavirom, a Doris zavaljena u udobnu fotelju sa sjetnim pogledom. U objavi su stihovi Oliverove pjesme "Kad mi dođeš ti", a riječi "...da dođeš mi ti i kao svi počnemo mi MIRNO živjeti" možda imaju i neko dublje značenje, obzirom na situaciju oko promjene posla njegove supruge.

Možda vas zanima Doris Pinčić Rogoznica u novoj kući okupila društvo - evo kako su se zabavljali Rubrika Stars Stars

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

..da dodeš mi ti i kao svi počnemo mi MIRNO živjeti.

A post shared by Boris Rogoznica (@boris_rogoznica) on

Jučer je Doris, također na instagramu, objavila fotku na kojoj je za stolom sa sinom i kćeri u obiteljskoj kući. Djeca večeraju, a mama ih s ljubavlju promatra. A oko njih nekoliko vlažnih maramica. Doris je napisala: "Zadnjih šest godina, otkako sam mama, često sam bez glave, ali bez paketića vlažnih maramica nikad i nigdje."

  

 

POGLEDAJ TREĆU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE": PRSTENJE I CIPELE:
 

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0