Stars

Doris Pinčić Rogoznica pokazala je kako izgleda kad joj jednogodišnja kći 'ukrade' šminku

  • Voditeljica Doris Pinčić Rogoznica na Instagramu je objavila kako izgleda kad se njezina kćer Gita primi šminke
  • Objava sa preslatkom curicom u glavnoj ulozi osvojila je mnoge pratiteljice 
  • Također, nedavno je objavila fotografiju gdje ona i djeca u ležernom izdanju zajedno čitaju bajke 

Voditeljica i glumica Doris Pinčić Rogoznica na Instagramu je objavila vrlo simpatičnu fotografiju na kojoj se njezina kćer Gita igra sa šminkom i vlažnim maramicama, a ispod fotke je stajalo: "Ima li slađeg od toga da mami ukradeš šminku i sve prospeš?". Izgleda kako malena Gita želi biti sređena kao i mama pa od malena uči kako se to radi.

 

 

Njezina objava osvojila je mnoge pratiteljice: " Curica od malena uči kako se našminkati, bravo!", "Ma baš je preslatka", a jedna pratiteljica objasnila je da ona svom djetetu ipak ne dopušta da 'joj se petlja u šminku': "Sva šminka mi je posložena i to čak u istom smjeru".  

Možda vas zanima Jesu li ovo najluđe stvari koje pjevačice rade da sačuvaju glas? Rubrika Life&style Life&style

Nedavno je Doris objavila i fotografiju na kojoj zajedno sa djecom čita bajke. U tekstu koji je pratio objavu napisala je: " Od nas neki samo gužvaju slikovnice, neki gledaju slike, a neki se trude pročitati barem tri stranice knjige uz svoje pačiće. Ono što je sigurno svi volimo knjige, bajke, priče". 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kod nas neki samo gužvaju slikovnice, neki gledaju slike, a neki se trude pročitati barem tri stranice knjige uz svoje pačiće...ono što je sigurno svi volimo knjige, bajke, priče ❤ Zato punog srca i ove godine podržavamo projekt #bajkaonica by @nivea_hr zbog kojeg sam ozbiljno ljubomorna što nisam više dijete jer pazi sad...najdivniji Zijah Sokolović ovih dana kreće u akciju čitanja najmlađima u osnovnim školama na Malom Lošinju, Cresu, u Šibeniku, Omišu, Dubrovniku..❤ A gdje točno i kad se možeš priključiti provjeri na linku u opisu mog profila i ne zaboravi čitaj, čitaj i rasti ❤ #niveahr #mojanivea #bajkaonica #KadNarastemSvijeteBitCuDijete

Objavu dijeli Doris Pinčić Rogoznica (@dorispincicrogoznica_doda)

Možda vas zanima Doris Pinčić Rogoznica u novoj kući okupila društvo - evo kako su se zabavljali Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram/Getty

Komentari 0