Stars

Zbog Doris Pinčić Rogoznice višegodišnja voditeljica "Dobro jutro, Hrvatska" završila na bolovanju?

  • Prelazak voditeljice Doris Pinčić Rogoznice na HRT izazvao je niz reakcija, kako kolega tako i publike
  • U medijima se pojavila informacija kako je ona razlog zbog kojeg je njezina kolegica Ljiljana Vinković otpuštena iz emisije "Dobro jutro, Hrvatska"
  • To se nepovoljno odrazilo na zdravstveno stanje višegodišnje voditeljice te je ona zbog povišenog stresa zatražila bolovanje

Doris Pinčić Rogoznica krajem siječnja postala je dio voditeljske ekipe jutarnje emisije "Dobro jutro, Hrvatska", a njezin prelazak na javnu televiziju nije prošao nezamijećeno te je izazvao niz reakcija, kako kod gledatelja tako i kolega suvoditelja. Prema natpisima u Slobodnoj Dalmaciji, upravo njezin dolazak bio razlog zbog kojeg je preko noći otkazan voditeljski angažman Ljiljani Vinković. Ova poznata spikerica i nekadašnja diplomatkinja četiri je godine bila zaštitno lice jedne jedne od najdugovječnijih emisija HRT-a.

Možda vas zanima Jedan model cipela vladat će ovo proljeće. Super, jer tako je nosiv i može se kombinirati uz gotovo sve Rubrika Moda Moda

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Iznenadna vijest o odlasku se, kako prenosi Slobodna Dalmacija, značajno se odrazila na njezino zdravlje te je zbog stresa bila primorana otići na bolovanje. Navodno je zbog novonastale situacije strahovala od otkaza danje suradnje, no vezano uz ovu temu odjel za komunikacije poslao je iduće priopćenje: "Ljiljana Vinković i dalje ostaje u sustavu emisije “Dobro jutro, Hrvatska”, gdje će četvrtkom voditi rubriku “Stranci u Hrvatskoj”, a petkom će biti suvoditeljica u emisiji “Dobar dan, Hrvatska”. Uz to, Ljiljana Vinković nastavit će raditi u svojem matičnom odjelu “Glazbeni sadržaji HTV”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#malomizasricutriba ❤ 👗▶@love.elfs

A post shared by Doris Pinčić Rogoznica (@dorispincicrogoznica_doda) on

Možda vas zanima VIDEO - Marko Grubnić: "Pronašao sam ljubav svog života i siguran sam da ću postati otac!" Rubrika Stars Stars

Sama voditeljica nije željela komentirati u kojoj je mjeri s ovim rješenjem svog radnog odnosa zadovoljna niti dati svoj osvrt na navedene natpise. A na medijsku šutnju u ovom slučaju se odlučila i njezina mlađahna kolegica Doris koja je i prozvana "glavnim krivcem" za novonastalu situaciju. Radi li se ovdje samo o smjeni generacija ili je u pozadini druga priča?

 

miss7 predstavlja novi originalni video serijal "Kat po kat s Kim Končar" u kojem će naša novinarka i mlada glumica Kim Končar ugostiti poznate hrvatske zvijezde u usponu stubama naše poslovne zgrade. Kao i uspon, pitanja će gostima postajati sve teža pa tako neće nedostajati i škakljivih tema. U prvoj epizodi gost je modni stilist Marko Grubnić.

 

Photo: Instagram/Getty
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • michael29

    Hrt je kurac od Televizije.Sta ce nam glupa zadranka na televiziji u Dobro jutro Hrvatska.Vratite nam nasu Ljiljanu.
  • Avatar Emily_Rohu

    Emily_Rohu

    Lagan posao na mreži, pridružite se sada i počnite zarađivati više od 500 USD dnevno. Prošli mjesec zaradio sam i primio 27392 dolara od ovog lakog posla, dajući maksimalno 3 sata dnevno. Izuzetno je jednostavno poslovati i redovito zarađivati 0d ... prikaži još!