Stars

Kevin Costner obožava svoju veliku obitelj, evo tko su njegova djeca i čime se bave

  • Kevin Costner jedan je od najpoznatijih glumaca na svijetu i ponosi tata sedmero djece
  • Više je puta priznao da mu je biti otac jedna od najvećih životnih radosti te da, kada ne radi, živi sasvim običan i normalan život
  • Iskreno ga je brinulo ponovno biti otac nakon 50., no kako kaže, odlučio je ne propustiti sreću

Kevin Costner jedan je od najvećih glumaca današnjice još otkako je 90-ih postao planetarno popularan nakon briljantnih uloga u filmovima kao što su 'Ples s vukovima', 'Tjelohranitelj', 'Poštar' i 'Robin Hood: Princ lopova', a osim što je je iznimni glumački talent, Kevin je i ponosni otac sedmero djece. S bivšom suprugom Cindy Silvom ima troje odrasle djece - Annie, Lily i Joea, u vezi s bivšom partnericom Bridget Rooney dobio je sina Liama, a sa sadašnjom suprugom, dizajnericom Christine Baumgartner s kojom je u braku od rujna 2004., dobio je troje djece: Caydena Wyatta, Hayesa Logana i Grace Avery.

Unatoč tome što je jedan od najpoznatijih glumaca na svijetu, za svoju djecu voli reći da su 'najnormalniji klinci', a više je puta priznao da mu je biti otac jedna od najvećih životnih radosti te da, kada ne radi, živi sasvim običan i normalan život. "Radim kao pružatelj. Ja sam i otac i suprug, ali svijet se ne vrti oko mene", izjavio je. "Kada ne snimam film, živim na cesti skupa sa svojom ženom, razvažam djecu na njihove aktivnosti ili ih čekam da izađu sa zabave. Samo vrtim palčevima. Ljudi imaju krivu predodžbu o tome kako izgleda moj život", poručio je. A evo i kako izgleda život tih njegovih 'najnormalnijih klinaca'.

Annie Costner, 38

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Annie je najstarije dijete Kevina Costnera, rođena 15. travnja 1984. u Los Angelesu. Prvo je krenula očevim stopama pojavivši se uz njega u Oscarom nagrađenom filmu 'Ples s vukovima' kao Christine, a nakon čega je glumila u filmovima 'Zauvijek prijateljice', 'Poštar' i 'Lazy Teenage Superheroes'. Nakon glume se počela baviti filmskom produkcijom i suosnivačica je tvrtke 'Sound Off Films'  kroz koju je producirala razne dokumentarce poput onog 'Witness Tour' Katy Perry, 'The Pittsburgh Drug Trials', 'The Discarded: A Tale of Two Rios' te 'Bump and Spike'. U srpnju 2016. na očevom se imanju u Carpinteriji u Kaliforniji udala za liječnika dr. Dannyja Coxa.

Blake Lively i Ryan Reynolds Možda vas zanima 6 čudnih pravila koja moraju pratiti djeca slavnih roditelja Rubrika Stars Stars

Lily Costner, 36

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Lily Costner drugo je dijete Kevina i Cindy, a rođena je 4. kolovoza 1986. u Los Angelesu. I ona se poput svoje starije sestre pojavila u filmovima 'Zauvijek prijateljice' i 'Poštar', a osim što glumi, Lily je i talentirana pjevačica. Svojim je soundtrackovima pridonijela za nekoliko tatinih projekata, a također je s njegovim bemdom snimila duet 'Heaven's Gate' koji se našao na albumu 'Tales from Yellowstone'. "Lily je nevjerojatna pjevačica i tekstopisac. Mogla bi biti stvarno velika zvijezda da to želi. Ali nisam siguran da to želi. Stvarno je nadarena. Ona nije netko tko ruši sve pred sobom i mislim da samo želi kvalitetan život... Vidjela je kvalitetu života koji smo mi imali i čini mi se da joj je pomisao na zvjezdanu slavu strana", komentirao je Kevin.

Joe Costner, 35

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Joe Costner najmlađe je dijete Kevina i Cindy, rođen u Los Angelesu 31. siječnja 1988. Kao dijete je s tatom i starijim sekama glumio u 'Poštaru', a danas radi iza kulisa u industriji zabave kao audio inženjer i inženjer miksanja i masteringa. "Joe je upravo diplomirao u Boulderu. Stvarno je nadaren za glazbu. Polagano odlučuje o tome što će biti njegovo putovanje... i njegova misija", poručio je ponosni tata. "Doista možete zaključiti koliko je daleko dogurao u životu po kvaliteti njegovih prijatelja i tome što ih je zadržao. Uvijek sam ga nastojao ohrabriti, dobro je biti svoj", zaključio je.

Liam Costner, 26

Kevin je sina Liama dobio tijekom kratke veze s Bridget Rooney, nećakinje tadašnjeg vlasnika 'Pittsburgh Steelersa' Dana Rooneyja. Rođen je u studenom 1996., a za razliku od ostale braće i sestara, uglavnom se nastoji držati podalje od svjetla reflektora.

Cayden Wyatt Costner, 15

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Iako je nakon rastave od Cindy Kevin oklijevao bi li se ponovno oženio i imao još djece, on i Christine Baumgartner otisnuli su se na putovanje bračnim vodama 2004. godine. "Christine je željela dijete, a ja sam se bojao hoću li biti učinkovit otac," prisjetio se za 'Parade' 2008. "Jednog dana sam se probudio i pomislio, 'Hoću li izgubiti divnu ženu koja je voljna biti sa mnom do zadnjeg daha jer se bojim reći da djetetu?' I to je sve što je trebalo... Odlučio sam ne propustiti ljubav", priznao je.

Prvo dijete koje je par dobio bio je Cayden Wyatt rođen 6. svibnja 2007. Kevin je tada imao 52 godine i priznao je da je bio zabrinut  što će ponovno postati otac nakon 50., no dodao je i kako to dolazi s određenim povlasticama. "Nadam se da ću imati dovoljno energije za Caydena kao što sam imao za svoje prvo dijete", rekao je. "Moj najveći strah je da će moje novo dijete odgajati netko drugi i da će moj život završiti prerano. Da ga neću moći podučavati o svemu onome što mislim da znači biti muškarac. Želio bih biti osoba koja ga uči o životu", poručio je.

Kada je Cayden imao svega godinu dana, ponosni je tata otkrio da već pokazuje zanimanje za glazbu. "Ima nekoliko malih gitara, sluša moj bend i ponekad mi sjedi na koljenu kad sviram neke brže pjesme", rekao je. "On voli dobar ritam."

Obitelj Toma Hanksa Možda vas zanima Tom Hanks je pravi obiteljski čovjek, a evo tko su njegova djeca i čime se bave Rubrika Stars Stars

Hayes Logan Costner, 14

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Hayes Logan Costner rođen je 12. veljače 2009., a Kevin je otkrio da je njegov nadimak inspiriran likom kauboja iz vesterna na kojem je radio, ističući da je Hayes 'sjajno vestern ime'. Hayes se od najranijih dana bavi sportom, a kako je priznao njegov tata, idu na sve 'Little League' utakmice. Stalno smo u tom autu i pokušavamo djecu upisati u istu momčad da ih ne moramo voziti na tri različita treninga", našalio se.

Kad Hayes i njegova braća i sestre ne sudjeluju u svakodnevnim dječjim aktivnostima, posjećuju očeve premijere filmova. 2019. ga je cijela obitelj pratila na premijeri njegovog filma 'Nevjerojatan život psa Enza' u kojem je posudio glas Enzu, psu koji želi biti čovjek kako bi mogao pomoći svojim vlasnicima, a Hayes je također dobio malu ulogu u Kevinovom četverodijelnom vestern epu 'Horizont'.

Grace Avery Costner, 12

Najmlađa kći Kevina i Christine rođena je 2. lipnja 2010. u Kaliforniji. Za razliku od svoje braće, Grace se ne bavi sportom, ali zato šije i pleše, a ponosni je tata otkrio i da može osjetiti njezinu želju da izleti van iz kuće čim čuje loptu kako odskakuje u dvorištu. "Sve mora stati dok se ona igra", zaključio je.

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0