Stars
Sarah Jessica Parker i Matthew Broderick

Već su veliki! Sarah Jessica Parker i Matthew Broderick na premijeri su se pojavili s djecom

  • Sarah Jessica Parker i Matthew Broderick poveli su sina Jamesa i blizanke Marion i Tabithu na premijeru broadwayskog showa 'Neki to vole vruće' 
  • Bio je to njihov vrlo rijedak javni obiteljski izlet 
  • Izlazak je zabilježen fotografijama idilične zvjezdane obitelji 

Sarah Jessica Parker i Matthew Broderick uživali su u nedjelju u rijetkoj obiteljskoj večeri pod svjetlima reflektora nakon što su sa sobom poveli svoju djecu na svjetsku premijeru mjuzikla 'Neki to vole vruće' na Broadwayu.

Možda vas zanima Angelina Jolie u odgoju djece ne odstupa od ovih pravila Rubrika Stars Stars

Slavna 57-godišnja glumica, inače zauzeta snimanjem druge sezone serije 'I tek tako', odjenula je dugi bijeli kaput preko elegantne tamnoplave haljine koja je svjetlucala pod jakim svjetlima crvenog tepiha. Dodala je nekoliko debelih bisernih ogrlica, a prošetala je u jarko bijelim štiklama. Inače, spin-off legendarne serije 'Seks i grad' premijerno je prikazan prošle godine, a prva sezona sastojala se od 11 epizoda.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Njezin 60-godišnji suprug i zvijezda ''Ferrisa Buellera' za slobodan dan odlučio se na jednostavnu kombinaciju u plavom kariranom sakou preko crne dolčevite.

Stajali su uz svoje troje djece: 20-godišnjeg Jamesa i 13-godišnjih blizanki Tabithe i Marion.

James, koji pohađa Sveučilište Brown, nosio je otmjeno crno odijelo, dok su Marion i Tabitha nosile elegantne haljine ispod udobnih kaputa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Slavni par, koji je u braku 25 godina, uglavnom je držao svoju djecu podalje od svjetla reflektora, ali ih povremeno dovedu na događaje sada kada su stariji.

Možda vas zanima Najčarobnije modne kombinacije iz druge sezone 'I tek tako...' Rubrika Moda Moda
Photo: Pixell

Komentari 0