Stars

Angelina Jolie u odgoju djece ne odstupa od ovih pravila

  • Angelina Jolie jako je zaštitnički nastrojena prema svojoj djeci 
  • Odredila je nekoliko strogih pravila kod kuće kako bi bila sigurna da mogu živjeti prilično normalan život
  • Jedno od tih pravila je odlazak na obiteljsku terapiju 

Godine 2005. Angelina Jolie i Brad Pitt bili glavna tema medija diljem svijeta jer je Jolie optužena da je uzrokovala razvod Pitta i njegove bivše supruge Jennifer Aniston. Jolie je priznala da se zaljubila u Pitta tijekom snimanja filma 'Gospodin i gospođa Smith' iste godine, ali je odbacila optužbe o aferi.

Gracija Filipović Možda vas zanima I svjetski su mediji prenijeli: Gracija Filipović proglašena je u New Yorku najboljom novom glumačkom nadom Rubrika Stars Stars

Kada je već bilo jasno da su Jolie i Pitt u vezi, glumački par se svim silama trudio izbjeći medijsku pozornost. Međutim, u siječnju 2006. godine je Jolie potvrdila da očekuju svoje prvo zajedničko dijete - kćer po imenu Shiloh Nouvel Jolie-Pitt. Ukupno imaju šestero djece, a troje je posvojeno: Maddoxa (21), Paxa (18), Zaharu (17), Shiloh (16) i 14-godišnje blizance Knoxa i Vivienne.

Par se vjenčao 14. kolovoza 2014. u Los Angelesu. Imali su privatnu ceremoniju vjenčanja u Château Miraval u Francuskoj 23. kolovoza 2014. Ali, 19. rujna 2016. godine Jolie je šokirala svijet nakon što je podnijela zahtjev za razvod od Pitta, navodeći kao razlog nepomirljive razlike.

U rujnu 2016. FBI i Odjel za djecu i obitelj Los Angelesa istraživali su Pitta zbog zlostavljanja djece. Angelina ga je optužila da je 'verbalno zlostavljao' svoju djecu te da je 'fizički zlostavljao' jedno od svoje djece.

Odjel za dječje i obiteljske usluge okruga Los Angeles na kraju je presudio da Pitt nije fizički zlostavljao nijedno od svoje djece. FBI je također oslobodio Pitta svih optužbi. Sudac je Pittu dao podijeljeno skrbništvo nad djecom nakon suđenja iza zatvorenih vrata.

Međutim, čini se kako je Angelina Jolie jako zaštitnički nastrojena prema svojoj djeci i postoji nekoliko pravila koja je postavila kako bi bila sigurna da mogu živjeti prilično normalan život.

Djeca Angeline Jolie rade u dobrotvorne svrhe 

Angelina Jolie iznenadila je obožavatelje kada je sa svojom djecom otišla tiho u park za pse prodajući organske poslastice za pse. Sarah Ramos, koja je glumila Haddie u seriji 'Roditelji i djeca', objavila je na Instagramu fotku koju je snimila na kojoj su Jolie i troje njezine djece u lokalnom parku za pse.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sarah Ramos (@saraheramos)

Iza nje je ispred klupe bio postavljen sklopivi stol s natpisom domaće izrade i nizom smeđih papirnatih vrećica s grickalicama za pse. Za stolom su sjedili 14-godišnji blizanci Knox i Vivienne te 16-godišnja Shiloh te prodavali poslastice za pse.

„Nisam sigurna zašto me je Bog odabrao da ispričam ovu priču, ali moram ispuniti svoj poziv: Prije nekoliko mjeseci otišla sam u park za pse i vidjela Angelinu Jolie kako prodaje organske poslastice za pse“, napisala je Ramos na Instagramu.

Djeca Angeline Jolie moraju na obiteljsku terapiju

Nakon njihovog razvoda, koji je dobio veliki publicitet, Jolie je dala prioritet terapiji za svoju djecu kako bi se nosili s razvodom od Brada Pitta. Izvor blizak obitelji otkrio je medijima da su Jolie i sva njezina djeca započeli terapiju. „Bila je to traumatična situacija.“

„Bilo je teško za sve njih. Navikli su na više aktivnosti i više zabave, pa im je teško ostati samo u kući. Mlađa djeca ne razumiju što se događa.“

Djeca Angeline Jolie moraju steći različita iskustva  

U intervjuu za Entertainment Tonight, Jolie je izjavila da nijedno od njezine djece nema ambicije baviti se glumom. 

Međutim, dok je radila na filmu Kung Fu Panda 3, glumica je povela svoju djecu sa sobom na scenu gdje su stvarali zvukove životinja za neke od pandi u animiranom filmu.

„Bili su pomalo sramežljivi“, rekla je Jolie. „Oni zapravo ne žele biti glumci, ali nisam željela da propuste priliku. Došli su i jako su se zabavili.“Mama šestero djece otkrila je da su njezina djeca više za humanitarne poslove. „Bave se humanitarnim poslovima, takvim stvarima, to ih zanima.“

Florence Pugh Možda vas zanima Florence Pugh gotovo je odustala od glume: "Ubili su me u pojam s tim što moram promijeniti na licu i koliko smršaviti" Rubrika Stars Stars
Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0