Stars
Obitelj Toma Hanksa

Tom Hanks je pravi obiteljski čovjek, a evo tko su njegova djeca i čime se bave

  • Tom Hanks je nesumnjivo jedan od najslavnijih živućih hollywoodskih glumaca
  • Međutim, kad se ugase kamere, Tom Hanks je i obiteljski čovjek 
  • Otac je tri sina i jedne kćeri, Colina, Elizabeth, Cheta i Trumana, a mi ćemo ti otkriti čime se oni bave

Glumačka karijera Toma Hanksa u uzlaznoj je putanji otkako je stekao priznanja filmskih kritičara za svoje glavne uloge u kultnim filmovima iz 1990-ih (poput 'Philadelphia' i 'Forrest Gump'), a njegovi su filmovi zaradili kumulativnih 9,96 milijardi dolara na globalnim kino blagajnama.

Joan Collins Možda vas zanima I s 89 Joan Collins ne stidi se pokazati figuru, evo je u leopard kupaćem kostimu na bazenu Rubrika Stars Stars

Kada ne snima, Hanks je zauzet ispunjavanjem svojih dužnosti kao pobožni suprug i otac. Uspješni redatelj i glumac bio je u braku dva puta, prvi put s pokojnom Samanthom Lewes (1978. do 1987. godine), a kasnije s Ritom Wilson (od 1988. do danas). Ovi su brakovi iznjedrili četvero djece, tri sina i jednu kćer. Ovdje je sve što znamo o djeci Toma Hanksa, uključujući i ono čime zarađuju za život.

Chet Hanks je prvo dijete Toma Hanksa i Rite Wilson

Chet Hanks rođen je u obitelji Toma Hanksa i Rite Wilson 1990. godine, samo dvije godine nakon njihova vjenčanja 1988. godine.
Samoprozvana crna ovca obitelji Hanks imala je prilično problematično djetinjstvo, a čak je pohađao program terapije u divljini za problematične tinejdžere dok je bio u srednjoj školi. Chet s bivšom partnericom Tiffany Miles ima osmogodišnju kćer Micaiah.

Chet Hanks studirao je kazalište na Sveučilištu Northwestern nakon što je diplomirao na Oakley School, terapeutskom internatu za obrazovanje u Oakleyju, Utah. Nastavio je glumačku karijeru, stekavši manje zasluge u TV serijama poput 'Shameless' i 'Empire'.
Chet se povremeno bavi i glazbom, a trenutačno je polovica glazbenog dua 'FTRZ' koji iza sebe ima četiri pjesme.

Truman Hanks je najmlađi sin Toma Hanksa i Rite Wilson

Rođen pet godina nakon brata Cheta, Truman Hanks je najmlađi sin Toma Hanksa i Rite Wilson. Također je pohađao privatni internat (The Thatcher School) između 2010. i 2014. godine, prije nego što je dobio mjesto na Sveučilištu Stanford.

Za razliku od svog starijeg brata Cheta, koji neprestano dospijeva na naslovnice, Truman radije živi daleko od svjetla reflektora.
Poput svog oca, Truman Hanks gradi filmsku karijeru. Ovaj 26-godišnjak radio je kao asistent produkcije u nizu hollywoodskih produkcija, uključujući reboot 'Charliejevih anđela' 2019. godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Truman je također radio sa svojim ocem u nadolazećoj komediji-drami 'A Man Called Otto', gdje će glumiti mlađu verziju glavnog lika, Otta Andersona. Truman također radi kao snimatelj u nadolazećem kratkom filmu pod nazivom 'Indigo'.

Elizabeth Hanks jedina je kći Toma Hanksa i Samanthe Lewes

Elizabeth Ann Hanks prva je i jedina kći Toma Hanksa, koju dijeli s prvom suprugom, pokojnom Samanthom Lewes. Elizabeth je rođena u svibnju 1982. godine, a imala samo pet godina kada je Tom Hanks okončao svoj devetogodišnji brak sa Samanthom.

Elizabeth je djetinjstvo provela u Los Angelesu, učeći u elitnoj školi za djevojčice, Archer School of Girls, prije nego što je otišla u Škotsku na studij na Sveučilištu St Andrews.

Elizabeth Hanks također gradi karijeru u industriji zabave. Kao i sva njezina braća i sestre, Elizabeth namjerava nastaviti očevo naslijeđe u industriji zabave. Dok je imala 12 godina, nastupila je u nekim od očevih filmova, uključujući klasik iz 1990-ih, 'Forrest Gump'.

Međutim, nakon što je glumila u kratkom filmu 'Anchorage' iz 2015. i producirala fantastični kratki film pod naslovom 'This World and The Next', Elizabeth je odlučila prekinuti svoju filmsku karijeru i nastaviti pisati. Ova 40-godišnjakinja radila za više velikih časopisa, uključujući Vanity Fair, Time i The Guardian.

Colin Hanks je prvo dijete Toma Hanksa i Samanthe Lewes

Rođen u studenom 1977. godine, Colin Lewes Hanks je prvo dijete i jedini sin Toma Hanksa i Samanthe Lewes. Ovaj 45-godišnjak stekao je srednjoškolsku diplomu u dnevnoj školi okruga Sacramento, prije nego što je krenuo na Sveučilište Chapman.

Colin je trenutačno u braku s bivšom njujorškom publicisticom Samanthom Bryant s kojom dijeli dvije kćeri; 11-godišnju Olivia Jane Hanks i 9-godišnju Charlotte Bryant Hanks.

Colin Hanks je glumac. Od sve Hanksove djece, Colin Hanks ima najopsežniji filmski i televizijski portfelj. Ovaj 45-godišnjak glumi od 1999. godine, kada je dobio ulogu Alexa Whitmanna u znanstvenofantastičnoj seriji Jasona Katima, 'Roswell'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Colin Hanks (@colinhanks)

Colin se od tada pojavio u filmovima s velikom zaradom kao što su 'King Kong', 'The Great Buck Howard', 'Jumanji'… Colin je također dobio manje uloge u više TV serija, uključujući 'Mad Men', T'he Good Guys' i 'Dexter'.

Penelope Cruz Možda vas zanima Gricka sol, četka tijelo... i još 10 stvari koje radi Penelope Cruz kako bi s 48 bila fit i vitka Rubrika Stars Stars
Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0