Stars

Kći Salme Hayek izrasta u pravu djevojku, no čini se kako je slika i prilika svog oca

  • Za glumicu Salmu Hayek je šala "nosila sam te 9 mjeseci, rodila, a ti ličiš na svoga oca" postala istina
  • Njezina kći Valentina slika je i prilika svoga oca, francuskog milijardera François-Henrija Pinaulta
  • Premda je sanjala veliku obitelj, glumica je zbog zdravstvenih razloga svoje jedino dijete rodila u 42. godini

Meksička glumica Salma Hayek rado s medijima i obožavateljima dijeli crtice iz vlastitog života, no jedan segment nastoji zadržati podalje od znatiželjnih očiju. Riječ je o njezinoj kćeri Valentini čije fotografije vrlo rijetko dijeli na društvenim mrežama. Izgled 13-godišnje djevojke prvenstveno nam je poznat zahvaljujući paparazzi fotografijama, a sudeći po njima ona ipak više nalikuje ocu, francuskom milijarderu François-Henriju Pinault.

Možda vas zanima Kći fatalne Kim Basinger je odrasla i prelijepa, no svi kažu da je više nalik na slavnog tatu Rubrika Stars Stars

I dok je Valentina glumičino prvo dijete, njezin suprug iz prijašnjih veza ima troje djece. S prvom suprugom dobio je danas 22-godišnjeg sina Françoisa i 19-godišnju kći Mathilde, dok iz veze sa slavnom manekenkom Lindom Evangelistom ima 14-godišnjeg sina Augustina James. Milijarder i manekenka su 2012. godine punili medijske stupce zbog parnice u kojoj je Linda zahtijevala isplatu alimentacije. Pinault je očinstvo priznao tek nakon provedenog testiranja, a cijeli slučaj je zaključen izvan suda.

U svojim medijskim istupima Salma nerijetko ističe kako je njezin suprug brižan otac. "Ni u svojim najluđim snovima nisam mogla zamisliti da ću život dijeliti s tako divnim i izvanrednim čovjekom. Ti si naša snaga, ti si naša inspiracija, ti si naš doma", poručila je Salma svom suprugu putem Instagrama.

A da i u slučaju njihove obitelji vrijedi izjava "Kakav otac, takva kći", potvrdila je u razgovoru za People priznavši kako joj kćer karakterno nije nimalo nalik. " Valentina i ja nismo previše slične. Ona čak ni nema tremu pred kamerama. U mojoj obitelji svi pršte od samopouzdanja, samo nas dvije imamo tremu na pozornici. No, kada se kamere upale za Valentinu ta trema nestaje".

Možda vas zanima Kako izgledaju kćeri Brooke Shields i koja je nasljedila maminu ljepotu? Rubrika Stars Stars

U jednoj od rijetkih objava posvećenoj svojoj kćeri, glumica je ustanovila kako je ona "njezina najveća učiteljica, njezina radost i njezina nada". Salma je priznala kako je željela veliku obitelj, no život je za nju imao druge planove. "Oduvijek sam željela imati puno djece, a nisam mogla. Moje je tijelo, kao čudo, rodilo jedno. Ogroman blagoslov je činjenica da suprug ima još troje djece. Dakle, imam ih četiri. I svi su toliko različiti", svojedobno je izjavila.

Inače, uz ime koje je odabrala kćerki vezuje se i korijen sukoba s nekoć joj bliskom prijateljicom, glumicom Evom Mendes. Naime, u medijima se pojavila informacija kako je Eva prekinula prijateljstvo jer je Salma bez pitanja preuzela ime koje je ona izvorno namijenila nadjenuti svojoj kćeri.

Možda vas zanima Kći Nicole Kidman i Toma Cruisea rijetko to čini, ali sad je objavila svoju fotografiju. Evo kako danas izgleda Rubrika Stars Stars

Premda lice svoje mezimice krije od društvenih mreža, Salma u pratnji kćeri rado posjećuje filmske premjere i dodjele nagrada. Poput mnogih tinejdžerica i Valentina je velika zaljubljenica u modu te rado pravi društvo majci na revijama poznatih svjetskih dizajnera. Zabavljajući slavnim roditeljima, djevojčica je do sada imala priliku upoznati i neke od najutjecajnijih ljudi na svijetu. Među njima su se našli pjevačica Beyonce, voditeljica Oprah Winfrey i papa Franjo. Doista iznimna lista, zar ne?

 

Photo: Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    nije dijete krivo.....