Stars

Rijetko ih se vidi: Jesu li kćerkice Ryana Goslinga i Eve Mendes više nalik mami ili tati?

  • Sve detalje u vezi svog ljubavnog i obiteljskog života Ryan Gosling i Eva Mendes drže u strogoj tajnosti
  • Zato rijetki zajednički izlazak četveročlane obitelji u Los Angelesu nije mogao proći nezapaženo
  • Osim slavnog glumačkog para, pozornost su ukrale njihove preslatke kćerkice -   Esmeralda i Amanda


Jedan od najtajnovitijih holivudskih parova, Ryan Gosling i Eva Mendes koji na kapaljku daju informacije o svome ljubavnu odnosu kao i obiteljskom životu, vikend su iskoristili za izlazak sa svoje dvije kćeri, a u tome su ih uhvatili paparazzi. 

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Rijetki prizori ove četveročlane obitelji na okupu zabilježen je kada su se zaputili na ručak u Los Angelesu. Osim slavnog para koji uvijek izazove pozornost u zajedničkom pojavljivanju, ovaj put svu pažnju su ukrale njihove preslatke kćerkice, petogodišnja Esmeralda i trogodišnja Amanda

Možda vas zanima Eva Mendes skratila je kosu i dobila komentar da je ostarila - njezin odgovor je vrh Rubrika Stars Stars

Obiteljskim ručkom par je proslavio najromantičniji dan u godini, Valentinovo, a 45-godišnja glumica u rukama je držala nekoliko ruža. Za tu prigodu latino ljepotica je iskombinirala jaknicu boje spaljene naranče, traper suknju te visoke crne čizme i crnu torbu, a i Ryan je bio odjeven u casual stilu i te nosio traperice od tamnog trapera, majicu i traper jaknu. 

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Eva Mendes i Ryan Gosling vjenčali su se 2016. godine nakon pet godina veze i nakon što su dobili dvoje djece. Svoju ljubavnu romansu započeli su 2011. godine na snimanju filma 'Grijesi očeva'.  

anketa | Autor: miss7 miss7

Mendes je u intervjuu za strane medije otkrila kako su joj djeca bila zadnja stvar na pameti sve dok nije srela Ryana.

''Mislim, zaljubiti se u njega (Ryana). Tek tada mi je imalo smisla imati imati...ne djecu, već njegovu djecu'', izjavila je svojedobno glumica. 

Da su sretni u braku sa ''svojim anđelima'' potvrdio je i Ryan u rijetkim intervjuima u kojima je progovorio o svojoj obitelji. Bračni par uspije i pronaći trenutke za sebe, a kako je svojedobno stranim medijima ispričala glumica, za to je potrebno mnogo pripreme uslijed roditeljskih obveza, ali i pomoći članova obitelji koji su im na raspolaganju. 

Ida Prester demonstrirala nam je kako napraviti samopregled dojki. miss7 te podsjeća da pozoveš prijateljicu s kojom ćeš sklopiti #pinkypromiss - obećanje uz koje ćete lakše razviti naviku redovitog samopregleda dojki.

 

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0