Stars

Eva Mendes skratila je kosu i dobila komentar da je ostarila - njezin odgovor je vrh

  • Eva Mendes na Instagram profilu pohvalila se novom frizurom – dužim bobom koji opušteno pada u crvenim i plavim tonovima
  • Uz poruke podrške pronašla se i jedna koja je krenula u smjeru lagane provokacije
  • Eva Mendes odlično je odgovorila na otrovan komentar i poslala poruku koju je vrijedno pročitati 

Evi Mendes, koja se nerijetko spominje u kontekstu jedne od najseksepilnijih glumica, godine kao da ništa ne znače. Štoviše, svojom posljednjom promjenom - skraćivanjem kose, 45-godišnja glumica kao da je dodatno osvježila svoj imidž notom opuštenosti i ležernosti. Kako izgleda njezin duži bob Eva je podijelila u kratkom klipu sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We should all be so lucky. #CommentsByCelebs

A post shared by Comments By Celebs (@commentsbycelebs) on

Glumica se pritom poigrala s rajfom i novom frizurom koja opušteno pada do ramena u pramenovima crvenkastih i plavih tonova.  

Možda vas zanima Rijetka prilika: Eva Mendes snimljena je u šetnji sa kćerkicom, tata Ryan Gosling nije bio s njima Rubrika Stars Stars
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

⁣Back to work. Design meeting. ⠀ My coworker getting her kicks and teasing me about my “cute” new hair. Thanks to @giannandreahair for making my mom life a helluva lot easier. 🖤⠀ Saturday meeting aesthetic ...EM for @nyandcompany Reilly Blazer and Qiana Palazzo pant which I lorve so much. Avail online if you care. Thought I’d let you know since lots of you ask what I’m wearing. 🖤⠀ Sending you all some extra love right now and always. Thank you for always sending me so much positivity and love through your comments. I read most of them when I can and it makes me so happy that there’s so much love around. I send it all right back. Ten fold. 🖤

A post shared by Eva Mendes (@evamendes) on

Među pohvalama koje su joj uputili njezini prijatelji pronašao se i jedan prilično otrovan komentar. ''Ona stari'' glasio je jedan osvrt upućen uspješnoj glumici i majci dvoje djece. 

No, ovaj komentar nije prošao ispod radara supruzi glumca Ryana Goslinga koja očito nema problema sa starenjem, ali je smetaju ljudi koji njeguju površne vrijednosti. 

''U pravu si. Hvala Bogu da starim. To znači da sam još uvijek ovdje. Uskoro ću navršiti 46 godina i svaki dan sam zahvalna na tome što postajem starija. Tvoj komentar me navodno trebao povrijediti? Nije. Zapravo me potaknuo da se osjećam zahvalnom. Zato ti hvala na podsjetniku da sam još ovdje'', napisala je Eva Mendes na svome Instagram profilu. 

 | Autor: Instagam Instagam

Nakon što je odgovorila na komentar, Eva Mendes je u svoj originalan post dodala ohrabrujuću poruku svojim prijateljima i zahvalila ima na njihovoj ljubaznosti. 

''Šaljem vam dodatnu ljubav, sada i uvijek, hvala vam što me podržavate s tolikom pozitivnošću i ljubavi kroz svoje komentare. Trudim se većinu ih pročitati i jako me veseli što oko mene postoji toliko ljubavi. Uzvraćam istom'', napisala je Eva poruku zahvalnosti. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I. LOVE. THIS. The perfect sweater set for spring. Out now. @nyandcompany

A post shared by Eva Mendes (@evamendes) on

Glumica je u zadnje vrijeme napravila pauzu od glumačkih aktivnosti kako bi se posvetila odgoju svoje dvije kćeri Esmeralde (5) i Amade (3) koje je dobila u braku glumcem Ryanom Goslingom

POGLEDAJ ČETVRTU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE": CVIJEĆE I TORTA

 

 

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0