Life&style

Što je zajedničko Nicole Kidman, Evi Mendes i Martini Tomčić? Obitelj im se povećala...

  • Nicole Kidman, Eva Mendes i Martina Tomčić? Teško spojivo...
  • Ipak, tri poznate dame u gotovo su isto vrijeme svoju obitelj povećale za novog, četveronožnog člana
  • Nicole Kidman odlučila se za pudlicu, Eva Mendes udomila vajmarca Lucha, dok je dolasku shiba inua Martine Tomčić kumovala Lana Klingor Mihić

Nicole Kidman, Eva Mendes i Martina Tomčić gotovo su istovremeno postale ponosne vlasnice pasa! Nicole Kidman je na svom Instagram profilu podijelila objavu sa svojim prvim psom u životu, a pridružile su joj se i Eva Mendes te Martina Tomčić. Sve su tri vidno uzbuđene i presretne što im je dom postao veseliji za novog krznenog prijatelja.

Možda vas zanima Nije do tvoje loše sreće: jedna stvar koja ti se stalno događa ima sasvim logično objašnjenje! Rubrika Life&style Life&style

 "Moj prvi psić, zapravo moj prvi pas ikad. Čekala sam ovaj trenutak cijeli svoj život!" - napisala je uz objavu fotografije Nicole Kidman. Poznata se glumica na fotki mazi sa psom za kojeg se nagađa da je maleni crveni pudl, a ime još nije poznato.

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez Osim nje, bili su oduševljeni i obožavatelji: "Ne znam jesam li sretnija što je Nicole dobila psa, ili što je pas dobio Nicole!", "Ovaj će pas imati svu ljubav svijeta!", "Presladak je", "Wow!" Ovaj će pas biti slatki mali dodatak njezinoj obitelji, a osobito mu se vesele kćeri Sunday Rose i Faith Margaret. 

Možda vas zanima Komplet luftića za tebe i tvog četveronožnog ljubimca - zajedno se otisnite na pučinu Rubrika Life&style Life&style

Veselje na četiri noge je stiglo i u kuću Mendes-Gosling. Poznati će glumci od sada, osim svojim dvjema kćerima, biti ponosni "roditelji" psa nazvanog Lucho. Eva je svoje veselje odmah podijelila sa svojim pratiteljima na Instagramu: "Upoznajte Luchu. Najnovijeg člana naše obitelji."

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez "Udomili smo ga iz sjajne agencije za posvajanje 'Prijatelji za život - mreža za spašavanje životinja'. Ukoliko ste u potrazi za novim čupavim članom obitelji, udomljavanje je odlična opcija" - napisala je Eva apelirajući na udomljavanje, a ne kupovanje životinja, kao što su to učinile i brojne hrvatske zvijezde. "Ako niste u mogućnosti za udomljavanje, a volite životinje, svejedno možete donirati ovoj neprofitnoj udruzi. Vaše će donacije životinje držati podalje od ulica i skloništa gdje ih naposlijetku eutaniziraju".

Možda vas zanima Preslatko! S ovim prslukom tvoj će četveronožni ljubimac zaplivati poput Male sirene Rubrika Life&style Life&style

A da i u Lijepoj Našoj ima sličnih lijepih vijesti, dokazuje i činjenica da je obitelj poznate mezzosopranistice i sutkinje u Supertalentu, Martine Tomčić, također postala bogatija za novog člana.

 | Autor: screenshot/instagram screenshot/instagram

Ona je još prije nekoliko dana na svom Instagram profilu dala naslutiti skorašnji dolazak "prinove", a sinoć je objavila o kome je točno riječ: o dugoočekivanom shiba inu leglu čija je vlasnica poduzetnica Lana Klingor Mihić. Martina je odabrala iz njega preslatku ženku imena Akira koja će uveseliti njihov četveročlani dom. Pjevačica je na svojim Instagram storyjima dala naslutiti da su na odluku o psu ponajviše utjecali suprug Ženja te djeca Noa i Rebeka, ali ne sumnjamo da će i ona jednako uživati u njegovom društvu.

Ako su te inspirirale priče ovih triju zvijezda i razmišljaš o nabavci psa, moraš prvo znati ovih šest stvari.

Photo: Instagram/Jenlyn Rodriguez

Komentari 0