Life&style

Preslatko! S ovim prslukom tvoj će četveronožni ljubimac zaplivati poput Male sirene

  • Od raznih dodataka za pse, sada je moguće kupiti i prsluk za spašavanje/plivanje u obliku morske sirene!
  • Osim što će tvog psa čuvati da ga valovi ne potope, u prsluku će biti i presmiješan. Na slatki način
  • Cijena prsluka je oko 200 kuna

Psi su nekad poput male djece - zahtijevaju ljubav, pažnju, ali i mjere opreza kako bi uvijek bili sigurni. Ako ovoga ljeta planiraš odmor na kojeg ćeš povesti i svog kućnog ljubimca, zašto mu ne bi nabavila neki preslatki prsluk za spašavanje? Mi već dugo nismo vidjeli nešto ovako slatko! Barem ne, od onih luftića za tebe i tvog psa koji dolaze u kompletu.

 | Autor: Amazon/Albabara Amazon/Albabara

'Sirena' prsluk je osmislio je brand 'Albabara' koji se bavi izradom proizvoda za kućne ljubimce. On ne samo da će zadržati tvog psa na površini bazena, jezera ili mora nego će ga na trenutak pretvoriti u malu sirenu!

Možda vas zanima Doznali smo tko je slavni Andrija iz omiljene reklame i porazgovarali smo s njim Rubrika Life&style Life&style

 

 | Autor: Amazon/Albabara Amazon/Albabara S ljuskastim dizajnom i velikim podesivim kopčama, dolazi u maloj, srednjoj i velikoj veličini. Može se naručiti preko Amazon Primea za nešto manje od 200 kn. Jedan je zadovoljni kupac napisao: "Mom je psu pomogao da nauči plivati na svom prvom kajakingu, a volim kako ga prsluk štiti, poput oklopa". Makar je tvoj pas i prije bio najslađi u gradu, s ovim bi prslukom postavio ljestvicu još više. Nama se sviđa, a tebi?

Photo: Amazon/Albabara

Komentari 0