Stars

Ove su hrvatske zvijezde napuštenim životinjama pružile novi dom

  • Danas, 4. travnja obilježavamo Međunarodni dan napuštenih životinja
  • Sve je više napuštenih životinja na ulicama i nije pitanje ima li u tvom domu mjesta za njih nego ima li ga u tvom srcu
  • Primjer nesebične ljubavi prema macama i psima koje su udomili su i zvijezde Slavko Sobin, Nataša Janjić, Petra Kurtela, Ella Dvornik, Antonija Blaće, Ivana Kindl... A kako znamo, udomila je i predsjednica  
Možda vas zanima Dumovec: 6 stvari koje bi trebala znati ako želiš udomiti psa Rubrika Život Život

U svijetu se danas obilježava Međunarodni dan napuštenih životinja. Pokrenut je kako bi se ljudima diljem svijeta ukazalo na povećanje broja napuštenih životinja te ih se potaknulo na iskazivanje suosjećanja i brige. A udomljavanje je pravi način za to! Donosimo Vam i primjere hrvatske zvijezde koje su napuštenim ljubimcima pružale novi dom i udjelile im ljubav i pažnju koje zasigurno zaslužuju.

Petra Kurtela: mačak Žarko i pas Konan

Glumica Petra Kurtela udomila je mačka Žarka i psa Konana, a njihove fotografije i anegdote rado dijeli s praticoima na društvenim mrežama. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petra Kurtela (@petrakurtela) on

Nataša Janjić: kujica Uška

Glumica Nataša Janjić svoju kujicu Ušku udomila u Vukovaru i od tada su nerazdvojne, a na društvenim mrežama rado dijeli trenutke iz njihova zajedničkog života.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natasa Janjic (@nanulananula) on

Slavko Sobin: mješanke Buba i Mara

Prije četiri godine Slavko Sobin je udomio kujicu Bubu koja je tada bila tek napušteno štene koje je lutalo osječkim ulicama. Dvije godine kasnije im se pridružila Mara, mješanka koju su volonteri pronašli kako luta Našicama. Obje su mu vrlo brzo prirasle srcu te kaže kako bez svojih udomljenih ljubimica više ne može zamisliti život. 

Možda vas zanima Neka im bude topla zima: domaći Instagram profil koji pomaže udomljavanju psića! Rubrika Život Život
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Slavko Sobin (@slavkosobin) on

Ella Dvornik: macani Keith i Tesla

Naša najpoznatija influencerica u svom domu ima pravi ZOO vrt, a među njezinim ljubimcima su i dva udomljena mačka - Keith i Tesla. 

 

 

Antonija Blaće: pas Čarli

Voditeljica je svog ljubimca Čarlija udomila prije četiri godine te danas zajedno sudjeluju u akcijama senzibilizacije javnosti za udomljavanje životinja! 

 

Možda vas zanima Istraživanje je pokazalo koje karakteristike pas preuzme od tebe Rubrika Life&style Life&style

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antonija Blaće (@antonijablace) on

Ivana Kindl: mačke, više komada

Ova pjevačica je velika ljubiteljica životinja i aktivistica za prava životinja, a njezin dom ujedino je i sretan dom nekoliko mačaka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Kindl OFFICIAL (@ivanakindl) on

Kolinda Grabar Kitarović: kujica Kika

Kako je udomljavanje napuštenih životinja IN pokazala je svojim primjerom i predsjednica Kolinda Grabar Kitarović koja je iz virovitičkog azila udomila kujicu Kiku koja sad veselo trčkara Predsjedničkim dvorima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kolinda Grabar-Kitarović (@predsjednicarh) on

 

Photo: Pixsell/Sanjin Strukic

Komentari 0