Život

Neka im bude topla zima: domaći Instagram profil koji pomaže udomljavanju psića!

Zbog ovakvih priča nam je toplije oko srca dok je vani hladno. Naime, ovih dana na Instagramu otvoren profil Dogs Money Can't Buy, a vodi ga mladai entuzijastica Nina Marković

Svaki dan na Instagramu otkrijemo i desetke novih profila koji nam privlače pozornost, no ovaj nas je posebno oduševio.
U opisu profila Dog's Money Can't Buy stoji sljedeće: Jedinstveni i savršeni - hrvatske šape traže dom! Svi detalji u privatne poruke. -Naravno, odmah smo se javili vlasnici profila i privremenoj udomiteljici Nini Marković da nam kaže nešto više o svemu:

"Priča je sljedeća... Moja obitelj i ja ponekad uzimamo napuštene peseke na privremeno čuvanje (javimo se na Facebook objavu neke udruge ili privatne osobe, a jednog smo čak i sami uzeli s ceste) i pružimo im dom dok ne nađu svoje stalne udomitelje.  Inače imamo svoja 2 velika psa (također udomljena) koji imaju ulogu “foster parents” za to razdoblje. 

Možda vas zanima Kako izračunati koliko godina ima tvoj pas jer 1 = 7 više ne vrijedi Rubrika Life&style Life&style

Kako smo u zadnje vrijeme primijetili da je Facebook zbilja prepun pasa koji traže dom, odlučili smo otvoriti Instagram profil kako bismo proširili kanale i pokušali doprijeti do što više ljudi, u Hrvatskoj, ali i vani. Pošto Instagram voli životinje, (a naš Gin je dosta fotogeničan :), broj pratitelja je u nekoliko dana vrlo brzo rastao! Trenutno osim Gina imamo još jednog peseka, čije ćemo slike uskoro objavljivati. Neki dugoročniji cilj ovog profila jest da stvorimo platformu koja ce omogućiti brže i lakše udomljavanje peseka!".

Nadamo se da će se Nini želje i ostvariti!

Photo: Nina Marković

Komentari 0