Stars

Kako je Alex Rodriguez uvjerio J.Lo da će joj stvarno biti savršeni mužić

  • Na svom nedavno pokrenutom You Tube kanalu, J.Lo je s podjelila događaj s aktualne turneje
  • Pa tako i manje glamuroznu stranu : njen očaj i plač, zaboravljene korake i ozljedu mikrofonom 
  • Srećom, sa sobom je, osim kćeri, povela i svog dragog, Alexa Rodrigueza, koji na svakom koraku dokazuje da joj je fan broj 1 i zna je utješiti kao nitko drugi

I Jennifer Lopez ima svoje loše dane, a posljednji je podijelila na svom You Tube kanalu. U najnovijem videu, J.Lo vodi fanove iza kulisa trenutačne 'It's My Party' turneje. U prvom dijelu video dnevnika pokazuje onu manje glamuroznu stranu nastupa: dva nastupa u Kaliforniji gdje se nije osjećala najbolje te je nastupala s temperaturom i napola izgubljenim glasom te ozljedu na nastupu u Las Vegasu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Naime, taman kad se počela osjećati bolje, na red je došao nastup u Las Vegasu gdje su stvari otišle još više nizbrdo - osim što je priznala da je zaboravila neke plesne korake, udarila se mikrofonom i počela krvariti. Utjehu je potražila u svom zaručniku kojeg nisu baš svi dobro prihvatili: "Ovo mi je stvarno bio težak nastup", rekla mu je u suzama.

Možda vas zanima Znamo kako napraviti savršen večernji look za ljetne provode! Rubrika Beauty Beauty

Alex ju je nježno ljubio i tješio: "Ovo je bio najbolji show koji sam do sada vidio". Još uvijek tužna, pitala ga je laže li samo da se ona osjeća bolje. "Ne lažem. Stvarno ste rasturili i pokazali da ste pobjednici! Svaki put dok gledam nastup, on postaje sve bolji i bolji".

"Nisam zadovoljna sobom", govori mu i dalje plačljivo, a Alex za kojeg se vežu mnoge ljubavne afere joj zaprepašteno odgovara: "Zezaš me? Tvoj glas nikad nije zvučao bolje! A tek kako ste se igrali s publikom? Bilo je ludo (...) Ti ne vidiš koliko si dobra, stvarno nemaš pojma koliko si dobra". Pjevačica je priznala i kako je zaboravila neke plesne korake, a ponekad je osjećala i vrtoglavicu. Strpljivi ju je Alex i dalje nastavio tješiti pa ga naposljetku poljubi i kaže: "Ti si najbolji, Papi".

Možda vas zanima Mislimo da bi baš jednu od ovih vjenčanica mogla odabrati Jennifer Lopez za svoje četvrto vjenčanje Rubrika Stars Stars

Vidljivo razdragana, nije propustila priliku reći svom dugogodišnjem menadžeru Bennyju Medini koliko joj znači podrška njezinog dragog zaručnika: "Alex je rekao da je ovo bio najbolji nastup kojeg je ikada vidio. Zbog toga ga volim i zbog toga ću se udati za njega. Htio on to ili ne, vjenčavamo se za zauvijek!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Na svom je Instagram profilu J.Lo podijelila i kratki klip kojim je najavila ovaj You Tube video. Naslovila ga je s: To je moja zabava (It's my Party), plakat ću ako želim!". Obožavatelji su joj se u komentarima zahvalili na ranjivosti te ju ohrabrivali za daljnje nastupe. "Tako mi je dobro ovo. Hvala ti što dijeliš svoje ranjive trenutke s nama!", "Nevjerojatna si, volim te", "Plakala sam dok sam gledala video, stvarno si nevjerojatna! Toliko si jaka i uvijek se trudiš da daš najbolje od sebe!" - bili su samo neki od ohrabrujućih komentara.

Kako bilo da bilo, J.Lo definitivno zna što radi, pa čak i loš nastup okrenuti u svoju korist. Svojom ranjivošću pokazuje da je i ona samo čovjek od krvi i mesa koja se bori s vlastitim neuspjesima i svakim danom teži da bude sve bolja. Svaka čast, J.Lo i sretno dalje!

Photo: Instagram/Jenlyn Rodriguez

Komentari 0