Stars

Mislimo da bi baš jednu od ovih vjenčanica mogla odabrati Jennifer Lopez za svoje četvrto vjenčanje

  • Jennifer Lopez zaručila se za Alexa Rodrigueza 
  • Pokušali smo odgonetnuti kakva će biti vjenčanica J.Lo
  • S dubokim dekolteom, visokim prorezima ili minimalistička? 

Jennifer Lopez jučer je slikom svog golemog dijamantnog prstena oduševila svijet. Latino diva (49) rekla je ''da'' Alexu Rodriguezu (44), bivšem bejzbol igraču. Par se zaručio tijekom romantičnog odmora na plaži i hrpa obožavatelja sada se pita dva pitanja: kad će svadba i kakva će biti vječanica najveće latino zvijezde! 

Možda vas zanima Kolegica ti je postala prijateljica? Sve zamke prijateljstava na poslu i kako ih izbjeći Rubrika Život Život
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Mi, dakako, gorimo od želje da saznamo barem nešto o vjenčanici, a u znatiželji smo napravili malu analizu njenih dosadašnjih modnih odabira pa pokušali pretpostaviti kakva bi mogla biti njena vjenčanica.

Duboki dekolte

Jennifer Lopez nikada nije zazirala od dubokih dekoltea, a u povijest je otišla njena zelena Versace haljina jako, jako dubokog izreza. Po njoj su je definitivno upamtili baš svi, a ne bismo se čudili da jednako ubojit dekolte odabere i za svoju vjenčanicu iz snova. Među modelima dizajnera Reem Acre pojavljuju se jako zanimljivi dekoltei izrađeni od tila i najfinije čipke. Tko zna, možda baš on bude dizajner koji će joj napraviti vjenčanicu.  | Autor: miss7/Profimedia miss7/Profimedia J. Lo u Versace haljini (lijevo), Reem Acra vjenčanica (desno)

Minimalizam

Kada je riječ o bijelim haljinama, Jennifer je oduvijek bila vjerna minimalizmu. Koliko god raskošne bile njene toalete u drugim bojama, duge i kratke bijele haljine oduvijek su bile strogih linija i jako profinjene. Ne vidimo razloga da vjenčanica ne bude baš takva. Uostalom, jednom takvom vjenčanicom Meghan Markle i Givenchy su oduševili svijet. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR J.Lo u bijeloj haljini na afterpartyu Golden Globesa 2017. (lijevo), Givenchy vjenčanica Meghan Markle

Odvažni prorezi

Izrezi na trbuhu, visoki izrezi na nogama? O,da, Jennifer je već pokazala da to može sjajno nositi. Gotovo svaka toaleta imala je dramatičan prorez na nozi, a rado je pokazivala i svoje ubojite trbušnjake. Dakle, definitivno možemo očekivati vjenčanicu s hrpom proreza. Upravo takva je i najnovija kolekcija brenda Ralph&Russo. Nema sumnje da bi J.Lo zablistala punim sjajem! 

Možda vas zanima Najvažnija stvar koju snažne, samopouzdane žene imaju (i znaju sačuvati) Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Jennifer Lopez na dodjeli glazbenih nagrada Billboard (lijevo), Ralph & Russo vjenčanica (desno)

Vjenčanica u boji

S obzirom da će Jennifer uskoro stupiti u svoj četvrti brak, tko zna nalazi li se bijela vjenčanica na popisu njenih želja. Možda je izglednije da će se odlučiti za vjenčanicu u nekoj drugoj (pastelnoj) boji. Takvim modelima obiluju kolekcije Vere Wang i nipošto se ne bismo iznenadili da J.Lo odabere baš jedan od ponuđenih modela. Uostalom, i Kim Kardashian je na jednom od svojih vjenčanja nosila baš Verin model.  | Autor: miss7/Profimedia miss7/Profimedia J.Lo u lila haljini na dodjeli Grammya (lijevo), Vera Wang vjenčanica (desno)

Što ti misliš? Kakva bi mogla biti vjenčanica J.Lo? 

Photo: Profimedia/Instagram

Komentari 0