Stars

Jelena Rozga iskreno: "Štitnjaču apsolutno više nemam!"

  • Jelena Rozga iskreno je progovorila o svojim problemima sa zdravljem
  • Zbog silnog stresa i njegovih ozbiljnih posljedica napokon je naučila usporiti i reći "ne"
  • Osim toga, nakon godina čekanja, ostvario joj se san jer je snimila duet s kraljem balada, Sašom Matićem

Jelena Rozga priznala je kako joj je zbog stresa narušeno zdravlje kad su se pojavili problemi sa štitnjačom i srcem. Otkrila je to u ekskluzivnom intrevjuu za RTL, a naglasila je i kako je napokon naučila reći "ne".

Osim toga, ostvario joj se i dugoočekivani san jer je nakon sedam godina strpljenja zapjevala s popularnim pjevačem Sašom Matićem i to u duetu "Ti i ja".

No, stresne situacije posljednjih godina uzele su svoj danak. Jelena je otkrila da joj se pojavio Hashimotov sindrom koji joj je u konačnici uništio štitnjaču. To zdravstveno stanje prislilo ju je na usporavanje, a tijekom pandemije je naučila i gdje su granice i kada treba reći "ne".

Možda vas zanima Jelena Rozga pozirala uz fotografiju staru 20 godina, a mnogi ne vide razliku: Za tebe je vrijeme stalo Rubrika Stars Stars

''Više nisam u velikom stresu. Neću juriti, pogotovo po pitanju posla. Čuvam zdravlje više, više cijenim svoje slobodno vrijeme, znam reći ne. Naučila sam i to. Morala sam zbog zdravlja. Jednostavno sam morala jer imam problema sa srcem i štitnjačom i to više ne krijem. Štitnjaču apsolutno više nemam i sad sam rekla: 'E sad je dosta, ajde da malo i ja uživam''', rekla je 44-godišnja pjevačica.

Osim toga, proživjela je i stresno razdoblje zbog čovjeka koji ju je uhodio godinu dana, ali, budući da ga je stigla sudska kazna, priznala je da ipak spava mirnije. Međutim, straha se teško riješiti. ''Mislim da ću jedno duže vrijeme gledati iza leđa i okretati glavu kad budem šetala i preko dana i navečer sa svojom psićem. Nije svejedno kad živiš sam'', izjavila je.

Možda vas zanima Jelena Rozga 'slavi' 25 godina karijere, pogledaj kako je nekad izgledala: "Bilo je svega!" Rubrika Stars Stars

Jelena nakon 26 godina karijere i dalje oduševljava publiku pa je i njezin novogodišnji nastup u Novome Sadu rasprodan još prije mjesec dana. Osim toga, traži se i karta više za božićni koncert u Splitu za koji je objasnila da će joj to biti prvi puta da za Božić ostaje sa svojim Splićanima.

Sada je pak fanove razveselila novom suradnjom s regionalnim kraljem balada. Njihov duet u dva je dana bio pregledan više od milijun puta. ''U prvoj sam se sekundi slušanja pjesme rasplakala. U toj sekundi sam rekla Saši: "To je naša pjesma koju smo čekali sedam godina". Predivna, dira u dušu i srce i sigurna sam da će biti zaista veliki hit", rekla je za RTL.

No, ono što joj je odsada ipak na prvome mjestu, što zna svaka osoba koja je to izgubila, njezino je zdravlje. "Samo zdravlje, sve drugo će doći"; optimistično je odlučila simpatična pjevačica koja se na pitanja o ljubavi više ne obazire.

 

Photo: Instagram@realbryannaalexis

Komentari 0