Stars

Jelena Rozga pozirala uz fotografiju staru 20 godina, a mnogi ne vide razliku: Za tebe je vrijeme stalo

  • Često volimo pogledati ‘nekad i sad’ fotografije i zabaviti se očitim promjenama
  • No, kada ih priloži pjevačica Jelena Rozga razliku je zaista teško uočiti
  • Splićanka je pokazala kako je izgledala prije 20 godina, a koliko se promijenila prosudi sama

Za pjevačicu Jelenu Rozgu vrijeme kao da stalo. Pokazala je to i svojom objavom na kojoj se usporedila s mlađim verzijom sebe od prije 20-ak godina. Pjevačica je pozirala uz svoju veliku crno-bijelu fotografiju obješenu na zidu, razlike su uistinu… ma gotovo nevidljive!

Možda vas zanima Veliki povratak: pogledaj kako se nosi najveći modni trend sezone Rubrika Moda Moda

‘’Nekad i sad’’, napisala je 43- godišnja Splićanka. 

‘’Uvijek ista’’, poručila joj je Sonja Kovač, a mišljena su podijelili i mnogi drugi pratitelji. 

Možda vas zanima Dugo je nismo vidjeli u ovako atraktivnom izdanju! Jelena Rozga pokazala duge noge i oduševila obožavatelje Rubrika Moda Moda

''Lijepa tada, lijepa sada’’, ‘’Ostala si uvijek ista’’, ‘’Nema razlike, ljepota postojana svih ovih godina’’, ‘’Ne zna se jesi li nekada ili sada ljepša’’, ‘’Ništa se nije promijenilo. Lijepa nekada, lijepa sada. To se zove istinska ljepota, vidi se izvana a sve dolazi iznutra’’, ‘’ Za tebe je stalo vrijeme i što se tiče izgleda i što se tiče tvog duha!’’, samo su neki od komentara. 

Crno-bijela Jelenina fotografija datira s početka njezine karijere, kada je veliki potencijal u njoj prepoznao Tonći Huljić. Portret mlađe Jelene svjedoči da je njezina ljepota zaista poput vina, što su komentirali i neki njezini pratitelji. Sama pjevačica smatra da se računa ona ljepota iznutra na što upućuje njezina objava prije par godina:  'Osmijeh je najbolja šminka koju djevojka može nositi'.

Photo: Instagram

Komentari 0