Moda

Jelena Rozga prošetala Splitom u fantastičnim Valentino sandalama i s torbom o kojoj maštaju mnoge žene

  • Našim je čitateljicama već dobro poznato kako je ormar Jelene Rozge prava mala riznica komada s dizajnerskim potpisom
  • Ovoga puta pjevačica je u šetnji Splitom demonstrirala novitete u svojoj kolekciji, a među njima se ističu i Valentino otvorene balerinke
  • Impresivnu kolekciju torbica, 43-godišnjakinja je upotpunila manjom verzijom popularnog cekera španjolskog brenda LOEWE

"Ta divna splitska noć", riječi su kojima je pjevačica Jelena Rozga popratila posljednju u nizu fotografija koje je objavila na društvenim mrežama. Na njoj je možemo vidjeti kako pozira odjevena u jednostavnu ljetnu kombinaciju sastavljenu od sivih traperica visokog struka koje sežu do gležnja i plavog, lepršavog topa koji se veže na ramenima.

Možda vas zanima Od Prade do Isabel Marant: Jelena Rozga ima fantastičnu kolekciju tenisica Rubrika Moda Moda

Ipak, našu su pažnju privukli modni detalji s dizajnerskim potpisom. Riječ je o balerinkama s otvorenom petom čiji dizajn potpisuje modna kuća Valentino. Osim u boji 'lime sorbet', ovaj je popularni model ukrašen zakovicama dostupan u još pet različitih nijansi.

Riječ je ujedno o cipelama koje dolaze u sklopu kolekcije 'Roman Stud', koja se smatra jednom od najuspjelijih u povijesti brenda. Dostupne su po cijeni neznatno višoj od 8200 kuna, a pronaći ih možeš upravo ovdje.

Naše influencerice odabrale su super modele sunčanih naočala za ovo ljeto, koje su ti najbolje?

 | Autor: Pr/prettycactus Pr/prettycactus Roman Stud Calfskin Ballet

Pjevačica je cjelokupni outfit upotpunila torbom koja se mnogim ženama posljednjih sezona nalazi na listi želja. Riječ je o manjoj inačici popularnog LOEWE cekera, izvedenog od rafije. Ako ga poželiš u svojoj kolekciji za njega ćeš morati izdvojiti oko 3600 kuna. Spomenuti model dostupan je ovdje.

P.S: Jelena je vlasnica uistinu impresivne kolekcije dizajnerskih torbica, a u nju možeš zaviriti u ovom članku.

 | Autor: Pr/prettycactus Pr/prettycactus Pochette bag

Možda vas zanima Ova pletena torba bila je hit prošlog ljeta, a sada se vratila kao i njezine brojne "kopije" Rubrika Moda Moda

Jelenu su, kao i obično, obožavatelji obasuli komplimentima na račun njezina izgleda. "Princezo moja najdivnija", "Poput djevojčice", "Predivna si" "Najljepša", samo su neki od komentara koji su se mogli pročitati ispod objave. Svoje oduševljenje nisu propustile iznijeti ni poznate dame pa smo tako naišli i na komentare Tatjane Jurić, Anite Dujić, Ljupke Gojić Mikić i Mirne Maras.

Photo: Instagram@lejla.fili

Komentari 0