Moda

U ormaru Jelene Rozge: pjevačica ima sjajnu kolekciju torbica - i to dizajnerskih

  • Rado, barem virtualno, zavirimo u ormare slavnih dama, a ovoga puta na redu je pjevačica Jelena Rozga
  • Poznata Splićanka ima uistinu zavidnu kolekciju dizajnerskih torbica, a mi smo izdvojile one najzanimljivije
  • Od Balenciage, preko YSL do Guccija! Evo kakvi se sve traženi modeli nalaze u njezinoj garderobi

Pjevačica Jelena Rozga velika je ljubiteljica mode, a u njezin ormar vrvi dizajnerskim komadima. Premda smo je, kako u javnosti, tako i na društvenim mrežama, imali priliku vidjeti u fantastičnim odjevnim kombinacijama i najtraženijim primjercima obuće, našu pažnju ovoga je puta privukao omiljeni modnih dodatak velikog broja žena - torb(ic)a. A kada su one u pitanju, popularna Splićanka se može pohvaliti doista impresivnom kolekcijom.

 | Autor: Instagram/PR Instagram/PR

Posljednja u nizu objava na društvenim mrežama otkriva kako 43-godišnjakinja ima novu miljenicu. Riječ je o crnoj torbici s lancem čiji dizajn potpisuje francuska modna kuća Saint Laurent. Ovaj jednostavni model nosi naziv 'Sunset', a njegova cijena kreće se oko 1800 eura, odnosno nešto više od 13.000 kuna, ovisno o mjestu kupovine.

 | Autor: Instagram/PR Instagram/PR

Možda vas zanima Jelena Rozga ne izlazi iz ovih čizama - nosi ih u gotovo svakom zimskom looku Rubrika Moda Moda

Pjevačica posebno rado nosi torbe s potpisom španjolske modne kuće Balenciaga. Tako su se u njezinoj kolekciji pronašao klasični kožni model torbice 'Neo', čije cijena doseže oko 9000 kuna, a tu je i torbica koja je svojevremeno napravila pravu pomutnju na društvenim mrežama. Riječ je naravno o torbici čiji je dizajn inspiriran izgledom papirnate vrećice, a koji se u Jeleninom vlasništvu nalazi od 2018. godine. Za nju je svojevremeno izdvojila 8000 kuna.

 | Autor: Instagram/PR Instagram/PR

A da Jelena ne može odoljeti najtraženijim primjercima torbica svjedoči i podatak kako se posjeduje i model koji je 2019. godine zaludio svijet. Torbica 'Le Chiquito' brenda Jacquemus postala je preko noći predmet želja brojnih ljubiteljica mode, a pretpostavlja se da je pjevačica za svoju crnu verziju izdvojila nešto više od 3500 kuna.

 | Autor: Instagram/PR Instagram/PR

Ove zime Jelenu smo imali priliku vidjeti i s torbicom koju prošle godine nije ispuštala iz ruke. Riječ je o bež 'Marmont' torbici modne kući Gucci, čija se cijena trenutno procjenjuje na 9000 kuna.

 | Autor: Instagram/PR Instagram/PR

Možda vas zanima Ovo je trenutačno najtraženija dizajnerska torba na svijetu, dostupna je već od 900 kuna Rubrika Moda Moda

Među popularnim primjercima iz prethodnih sezona koje pjevačica i dalje rado nosi, našla se i metalik torba talijanskog luksuznog brenda Off-White koja je trenutno rasprodana, a za koju je izvorno bilo potrebno izdvojiti oko 6000 kuna. Koja od Jeleninih torbi je tvoj favorit?

 | Autor: Instagram/PR Instagram/PR

 

POGLEDAJ VIDEO: Znaš li koliko si genijalna?

Photo: Instagram/PR

Komentari 0