Moda

Od Prade do Isabel Marant: Jelena Rozga ima fantastičnu kolekciju tenisica

  • Skupocjene Pradine tenisice u kojima je pozirala Jelena Rozga privukle su pažnju domaće javnosti neobičnim izgledom i paprenom cijenom
  • No, nisu to jedine dizajnerske tenisice koje poznata pjevačica ima u svojoj kolekciji! Mi smo u nju odlučile pobliže zaviriti
  • Marant, Loewe, Off-White... samo su neke od luksuznih modnih marki u čijim smo tenisicama posljednjih mjeseci mogli vidjeti 43-godišnjakinju

Pjevačica Jelena Rozga s pravom slovi za jednu od najbolje odjevenih Hrvatica pa s posebnim zanimanjem zavirimo u njezin ormar. Nedavno smo ti tako otkrili neke od najzanimljivijih primjeraka iz njezine doista impozantne kolekcije dizajnerskih torbica, a ovoga puta zavirujemo u njezin ormarić s cipelama. Točnije rečeno, zanimalo nas je kakve to tenisice ovog proljeća rado nosi ova poznata 43-godišnjakinja.

Možda vas zanima U ormaru Jelene Rozge: pjevačica ima sjajnu kolekciju torbica - i to dizajnerskih Rubrika Moda Moda

 | Autor: Instagam Instagam

1. Loewe

Posljednje u nizu tenisica koje je Splitska pjevačica pokazala na društvenim mrežama dolaze iz nove kolekcije španjolske luksuzne modne kuće Loewe. Ovaj model trkaćih tenisica izvedenih od janjeće kože nosi naziv 'Flow Runner', a službene stranice brenda otkrivaju kako njegova cijena iznosi 630 eura, što je približno 4770 kuna.

Zanimljivost ovog modela sportske obuće krije se u tome što se potplata nastavlja na poleđini tenisice te vizualno pridonosi  efektnosti ovog dizajna.

4 modela cipela koja ćemo posvuda viđati ovo proljeće - koji ti je najljepši?

 | Autor: Instagam Instagam

2. Prada

Posebnu pažnju medija privukle su visoke tenisice iz nove Pradine kolekcije, koje se odlikuju paprenom cijenom od 1150 dolara, što je ekvivalent od 7415 kuna. Ove visoke bijele tenisice krasi i podesiva malena torbica s logom ove poznate talijanske modne kuće.

Čizme ukrašene ovim torbicama premetnule su se u instant hit komad među ljubiteljicama mode, a protekle zime rado ih je nosila i Borna Kotromanić. Ovaj model Pradinih tenisica dostupan je još u kombinaciji bijele i crvene te crnoj boji.

Jelena Rozga u proljetnom outfitu: ipak, nije odabrala "bile starke" već "bile marantice"

 | Autor: Instagam Instagam

3. Marant

A da pjevačica obožava visoke tenisice pokazala je i odabirom platnenog modela koji uvelike podsjeća na klasične Convers tenisice, popularno znane i kao starke. No, zapravo se radilo o 'Benkeen' tenisicama čiji dizajn potpisuje francuska kreatorica Isabel Marant. Cijena ovih tenisica iznosi 270 dolara, odnosno 1200 kuna. Osim u bež verziji, dostupne su i u crnoj varijanti.

Pjevačica ih posjeduje i u nižoj verziji poznatoj kao model 'Binkoo'. Ako si u svom ormaru poželjela iste, znaj da za njih trebaš izdvojiti 240 dolara, odnosno 1550 kuna.

 | Autor: Instagam Instagam

Popularnost ovih tenisica među Hrvaticama ne jenjava već godinama. Imaš li ih i ti u ormaru?

4. Off-White

Jelena Rozga je velika ljubiteljica talijanske luksuzne dizajnerske kuće Off-White pa ne čudi da se u njezinoj kolekciji pronašlo i mjesta za tenisice s njihovim potpisom. Riječ je o modelu sportskih tenisica nazvanom 'Off-Court', a pretpostavlja se kako je pjevačica za njih trebala izdvojiti 450 eura, odnosno 3400 kuna. Koje tenisice iz Jelenine kolekcije su tvoj favorit?

 | Autor: Instagam Instagam

Možda vas zanima Modni peteroboj: Koja je od prolaznica najbolje iskombinirala bijele tenisice? Otkrij nam u anketi Rubrika Moda Moda
Photo: Instagam

Komentari 0