Moda

Ovo stvarno nije za svakoga! Borna Kotromanić pratitelje oduševila smionom modnom kombinacijom

  • Za posjet izložbi fotografija koja nosi naziv 'Odlučna', životna savjetnica Borna Kotromanić odlučila je odjenuti uistinu odlučnu modnu kombinaciju
  • Odabrala je upečatljiv kombinezon s potpisom francuske dizajnerice Marine Serre, a pridodala mu je megapopularne Pradine vojne čizme
  • "Ovo stvarno nije za svakog, Borna nemam riječi... Savršeno", samo je jedan od oduševljenih komentara koje je izazvao ovaj stajling

Životna savjetnica Borna Kotromanić poznata je kao osoba koja se ne libi eksperimentirati s neobičnim modnim komadima pa tako njezini stajlinzi nerijetko privuku i pažnju javnosti.

Bivša dizajnerica nas je ovoga puta oduševila odjevnom kombinacijom koju je odjenula za posjet izložbi fotografija Nine Đurđević, koja se održava u zagrebačkoj Galeriji Kranjčar. Glavna zvijezda njezinog stajlinga bio je kombinezon čiji dizajn potpisuje mlada francuska dizajnerica Marine Serre.

Možda vas zanima Plastic fantastic! Smiona modna kombinacija poput ove doista se rijetko viđa na našim ulicama Rubrika Moda Moda

Ovaj upečatljiv modni komad futurističkog izgleda dolazi iz ekskluzivne kapsula kolekcije 'Marine Serre x Mytheresa'. Kombinezon je izveden od rastezljivog materijala, a trebao bi odavati dojam druge kože. Krasi ga mjesečev print, uzorak karakterističan za kolekcije ove francuske dizajnerice.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Ženstvena silueta je naglašena uz pomoć crnih dijelova čiji paneli privlače pogled na konture tijela. Cijena ovoga jedinstvenog modnog komada iznosi 535 eura, što je protuvrijednost od 4.067 kuna.

Modnu kombinaciju upotpunila je popularnim combat čizmama s pripadajućim torbicama. Riječ je o modelu koji je proslavila talijanska modna kuća Prada, a čija se cijena kreće od 8.000 kuna naviše.

Možda vas zanima Sportska elegancija ili urbani kič? Zanimljivu modnu kombinaciju upotpunila je i torba paprene cijene Rubrika Moda Moda

Pratitelji na društvenim mrežama nisu skrivali oduševljenje ovom smjelom kreacijom pa su 50-godišnjakinju obasuli komplimentima. "Ma ti si 'piece of Art'", "Ide uz naziv izložbe", "Wow", "Jedna i jedina", "Ovo stvarno nije za svakog, Borna nemam riječi... Savršeno", samo su neki od komentara koji su se mogli pročitati ispod fotografija objavljenih na njezinom Instagram profilu.

U novoj epizodi showa "miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima" briljirale su Mila Elegović i Marija Borić
 

Cijelu epizodu pogledaj OVDJE.

 

Photo: Instagram@ tihanaharapinzalepugin
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Johnbest

    Treba li vam kredit? Ekstremni zajmovi su vam dostupni i oni daju zajam u iznosu od 2,5 posto koji se primjenjuje danas i vi ćete biti zahvalni. Kontaktirajte ih na sljedeće načine. Whatsapp: +1 (631) 458-5021 E-pošta: Extremeglassloans20@gmail.com Vrijedni su ... prikaži još!