Moda

Naše influencerice odabrale su super modele sunčanih naočala za ovo ljeto, koje su ti najbolje?

  • Ljetni mjeseci idealno su vrijeme da se počastiš novim sunčanim naočalama kojima ćeš upotpuniti svoje stajlinge
  • Ukoliko ne znaš koji model odabrati, ništa ne brini - za pomoć smo pitali stručnjake iz Optike Anda
  • Njihove ambasadorice #AndaGirls otkrile su nam svoje favorite, a ti iz prve ruke imaš priliku vidjeti kako im pristaju

Baš kao što žene sve više pažnje usmjeravaju na zaštitu kože od sunca, jednaki imperativ predstavlja im odabir kvalitetnih dizajnerskih sunčanih naočala koje štite rožnicu oka od štetnih UVA i UVB zraka. Prilikom odabira naočala, itekako je važan i sam dizajn, a obzirom na veliku ponudu, odabir idealnog modela zna biti pravi izazov.

Sunčane naočale postale su ključni modni dodatak pa nimalo ne čudi da žene u svojim kolekcijama imaju na desetke raznoraznih modela s potpisom. Iz Optike Anda potvrdili su nam kako sunčane naočale iz sezone u sezonu slove za jedan od najvažnijih modnih dodataka, čemu svjedoče i njihove ambasadorice, popularnog naziva #AndaGirls.

 | Autor:

Odozgo prema dolje: Gucci GG0991A; Saint Laurent SL402; Valentino VA4094; Prada PR17WS; Saint Laurent SL364; Gucci GG0977S; Valentino VA4092; Saint Laurent SL425 - sve dostupno u Optikama Anda

Upravo smo se u Optiku Anda uputili po savjet koje sunčane naočale odabrati za sezonu proljeće/ljeto 2021. Savjet broj jedan koji bi trebala usvojiti, ukoliko si trenutno u potrazi za novim sunčanim naočalama, je taj da je najbolje držati se oblika naočala koji najbolje odgovara tvome licu, odnosno koji će naglasiti prednosti, a sakriti nedostatke. Uvijek je dobro isprobati razne modele kako bi se uvjerila koji ti model najbolje pristaje i pritom se nemoj ustručavati pitati za pomoć prodavača.

 | Autor:

Odozgo prema dolje: Valentino VA4095; Gucci GG0956S; Gucci GG0957S; Versace VE2233; Bottega Veneta BV1101S; Bottega Veneta BV1035S; Bottega Veneta BV1093S; Versace VE2232 - sve dostupno u Optikama Anda

Dakle svako lice ima svoje omiljene naočale i zato su #AndaGirls isprobale najnovije kolekcije naočala samo za naše čitateljice, kako bi i sama lakše pronašla idealan model naočala koji ćeš obožavati ovo ljeto. 

Ive Ive zna kako nositi odvažne statement modele koji plijene poglede jednako na plaži i u šetnji gradom. Za zavodljivi pogled ispod obrva ovo ljeto biraj Saint Laurent ili Gucci modele sa žarkim naočalnim lećama u boji! 

Daria uživa u modnoj igri transformacije kombinirajući različite modele naočala s drugim modnim dodacima kao što su marama i trendi lančići za naočale. Omiljeni Gucci modeli ove sezone su joj mačkasti i crni klasični te uz njih rado bira i predimenzionirane romantične Chloe naočale koje svojim oblikom podsjećaju na leptirova krila. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli M.Daria (@matic_daria)

Treća influencerica, Ivana odlučila se također za moderni oblik Gucci i Chloe naočala koje će ovo ljeto poželjeti imati svaka trendseterica. Kaže se da je svaka žena lijepa na svoj način, a Ivana je dokazala da su i sve naočale lijepe na svoj način kada ih se nosi sa stilom!

Ako još uvijek nisi sigurna koje naočale bi htjela nositi ovo ljeto, inspiriraj se na Instagram profilu Optike Anda ili posjeti najbližu poslovnicu Optike Anda u svom gradu.

Photo: Instagram / @ivanamiskovic95

Komentari 0