Stars

Jelena Rozga 'slavi' 25 godina karijere, pogledaj kako je nekad izgledala: "Bilo je svega!"

  • Tko se sjeća kada je prvi put zapjevala i vrlo brzo sve osvojila hitom Suze biserne s grupom Magazin?
  • Jelena Rozga slavi 25 godina svoje glazbene karijere, a tim je povodom napisala dirljivu objavu na Instagramu
  • ''Bilo je svega, uspona, padova, sreće, razočaranja, puno lijepih i onih malo manje lijepih stvari'', napisala je Jelena i zahvalila se svojim fanovima na podršci

Pjevačica Jelena Rozga jedno je od najprepoznatljivijih imena hrvatske javne scene, ali i šire. Toliko smo naviknuli na njezinu glazbenu prisutnost da imamo osjećaj da je oduvijek s nama. No, 43-godišnja Splićanka podsjetila nas je kada nam se zapravo prvi put profesionalno predstavila svojim vokalom, ali što je i zatim uslijedilo. Jelena zapravo slavi 25 godina svoje karijere, a povodom toga napisala je i dirljivu objavu na Instagramu te posebno zahvalila svima koji su sve ove godine bili uz nju

Možda vas zanima Jelena Rozga pozirala uz fotografiju staru 20 godina, a mnogi ne vide razliku: Za tebe je vrijeme stalo Rubrika Stars Stars

"Mojih prvih 25 godina. Kada sam prvi put na današnji dan uzela mikrofon u ruke nisam bila svjesna kakva me budućnost čeka. Bilo je svega, uspona, padova, sreće, razočaranja, puno lijepih i onih malo manje lijepih stvari...", napisala je 43-godišnja Splićanka. 

Ipak, da se opet rodi, dodala je, izabrala bi isti put. 

‘’Jer onaj osjećaj koji imam kad sam na bini, onaj minut srca mog, kada ginem i kada su dani bez broja, najsretnija sam na svijetu! Hvala vam svima što ste mi svih ovih godina bili najveća podrška. Puno vas volim!" , zaključila je. 

Mnogi fanovi uzvratili su joj čestitkama i emotivnim komentarima. 

‘’Mi smo s tobom najsretniji’, ‘’Tada sam se zaljubila u tebe. Bila sam mala…prekrasna pjevačica s prekrasnim glasom’’, ‘’Sretni sm i zahvalni što postojiš, najbolje tek dolazi’’, ‘’Bravo, princezo! Pjevaj nam bar još 50 godina. Tvoja energija je unikatna’’, ‘’Najbolja zauvijek’’, ‘’Užitak za gledanje I slušanje’’, neki su od komentara. 

Što li grije Jelenu Rozgu? Unatoč niskim temperaturama zabljesnula u šik haljini: Ma uopće nije hladno!

 | Autor: Petar Glebov, Luka Stanzl/Pixsell Petar Glebov, Luka Stanzl/Pixsell

Sigurno se i zahvaljujući podršci svojih fanova Jelena danas može pohvaliti zaista uspješnom i respektabilnom karijerom. No, prije nego što je počela profesionalnu glazbenu karijeru, Jelena je zapravo sanjala da će postati balerina. Međutim, 1994. mlada Splićanka osvojila je nagradu 'Zlatna gospa' za najbolju interpretaciju na natjecanju pjevača amatera 'Zvuci Jadrana'. Čini se kako je talent za pjevanje ipak prevagnuo u njezinom životnom putu. 

Magazinu se pridružila 1996. godine kada je zamijenila pjevačicu Danijelu Martinović, a 10 godina poslije otisnula se u solo vode. Za nju je to bio još jedan početak, uvijek težak, no Jelena se uspjela probiti u jednu od najpopularnijih pjevačica - za hit Bižuterija 2011. godine dobila je Porin u kategoriji Hit godine. 

Jelena Rozga s Nevenom iskreno o udaji, pomahnitalom obožavatelju i životu u stalnom strahu

Jelena se i prva žena koja je rasprodala Spaladium arenu koja prima oko 12 tisuća ljudi i ako ispisala povijest.

U novoj epizodi showa 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima' briljirala je Antonija Blaće

Cijelu epizodu pogledaj OVDJE.

Photo: Marko Lukunic/Pixsell

Komentari 0