Stars

Je li Kim Kardashian lookom "bez obrva" pokrenula novi trend izbijeljivanja?

  • Premda smo oduvijek na Kim Kardashian mogli vidjeli mnoge transformacije, ovaj put je otišla korak dalje i izbijelila je ne samo kosu, već i obrve
  • Obožavatelji su ostali u šoku, i nisu mogli vjerovati da je na fotografijama uistinu ona
  • Srećom, Kim se ubrzo vratila u svoje "tamne" nijanse pa su svi odahnuli

Čini se da je Kim Kardashian toliko jako eksperimentirala sa svojom kosom da je zaključila da je vrijeme da isprobavanje različitih lookova preseli na druga područja tijela - u ovom slučaju, na svoje obrve. No, tko je može kriviti? Isprobala je sve, od duge crne kose pa sve do toga da je postala plavuša, raznih stilova iz 90-ih, "zmijske frizure" i tako unedogled.

 | Autor: Instagram@kimkardashian Instagram@kimkardashian Neprepoznatljiva Kim Krdashian

Sve je zaprepastila s kosom ispletenom u pletenice, u super ležernoj odjeći i obrvama u procesu izbjeljivanja, govoreći: "Možete li pogoditi kakve su vibracije danas?" Kasnije je objavila još jednu sliku sa savršeno posvijetljenim obrvama i puno šminke, a na licu joj je bio poluponosan osmijeh, rekavši: "To su stvarno slatke cure, moje blještave obrve. Jedva čekam da vam pokažem konačni izgled!"

Frizer Jennifer Lopez i Kim Kardashian pokazao kako napraviti zavjesa šiške, bi li se usudila pokušati?

I kao da prva transformacija nije dovoljan šok, objavila je još jednu fotografiju s kompletnim izgledom, na kojoj smo mogli vidjeti Kim sa plavom kosom, izbijeljenim obrvama, izraženo našminkanim očima i neutralnim ružem na usnama.

 | Autor: Instagram@kimkardashian Instagram@kimkardashian Kim Kardashian izbijelila je obrve

Je li sada izbjeljivanje obrva novi trend? Sudeći po Instagramu, mnogi se ne libe isprobati ovaj stil. No, čini nam se samo kratkoročno, jer izbijeljene obrve djeluju kao da ih i nema, a u trendu su upravo prirodne, divlje obrve.

Ako se odlučiš za ovakav eksperiment poput Kim Kardashian, mi ne bismo preporučili izbjeljivanje obrva u stilu "uradi sam", pogotovo ako je to prvi put, stručnjak će osigurati da tvoje obrve i koža budu zaštićene u procesu. Štoviše, prelazak s jedne boje na drugu u jednom danu također je nekako intenzivan, pa vrijedi razmisliti jesi li spremna za takav izazov, poput Kim.

Kim Kardashian Možda vas zanima Tablete koje daju "obline nalik onima Kim Kradashian" uzrokovale su niz negativnih reakcija stručnjaka Rubrika Life&style Life&style

 

Obožavatelji su jedva povjerovali da je na fotografijama zaista Kim. "Morao sam dvaput pogledati, nisam imao pojma da je to Kim!!" komentirala je jedna osoba . Drugi je dodao: "Nedostaje mi plavuša Kim." 

Drugi korisnici društvenih mreža pomiješali su je s drugim poznatima. "Na trenutak sam pomislio da je to Lady Gaga." Druga je osoba napisala: "Mislila sam da je to Jeffree Star." Jedan je obožavatelj ponovio taj komentar: "Je li netko pomislio da je to Jeffree Star?"

Kim Kardashian Možda vas zanima Frizer objavio najlajkaniju fotku Kim Kardashian – većina se složila koji je to važan kriterij dobre frizure i ljepote Rubrika Beauty Beauty

 

U svakom slučaju, Kim nas je i ovoga puta uspjela iznenaditi. Svakako mislimo da bi se trebala držati svojih smeđih tonova i tamnih obrva. Kasnije su svi odahnuli jer je Kim objavila fotografiju s obrvama vraćenima u prirodnu boju, napisavši: "Vratila sam se u tamno, ne brini".

 

 

 

Maja Šuput u svom prvom javnom nastupu nakon poroda za novi broj miss7 magazina otkriva otkud je došla ideja da se sin zove Bloom

 

Photo: Instagram@kimkardashian

Komentari 0