Beauty
Kim Kardashian

Frizer objavio najlajkaniju fotku Kim Kardashian – većina se složila koji je to važan kriterij dobre frizure i ljepote

  • Kim Kardashian brigu o kosi prepušta stručnom Chrisu Appletonu koji njezina izdanja nerijetko objavljuje na svome Instagram profilu
  • Ipak, jedan je look poznate starlete dobio najviše lajkova, a poznatog frizera zanimalo ja zašto
  • Mnogi su bili suglasni u jednome – čini se kako je prirodan izgled najviše na cijeni!

Stilist za kosu Chris Appleton zaista se može pohvaliti zvjezdanom klijentelom. Njegovim stručnim rukama prepuštaju se celebovi poput Jennifer Lopez, Dua Lipe, Kim Kardashian...Mnogima je zanimljiv Instagram profil ovog zgodnog stilista za kosu koji redovno objavljuje i fotografije s frizurama svojih slavnih klijentica. Osim toga, sjajna je to način i da provjerimo što je trenutno vrući trend, zar ne?

Kim Kardashian nosi zavjesa šiške Možda vas zanima Frizer Jennifer Lopez i Kim Kardashian pokazao kako napraviti zavjesa šiške, bi li se usudila pokušati? Rubrika Beauty Beauty

Neki trendovi ipak nam se svide više od drugih, a stilist je sada izdvojio i fotografiju Kim Kardashian koja je ne njegovom profilu zaradila najviše lajkova. Chris je svoje pratitelje upitao što im se to najviše svidjelo na starleti.

''Ova moja fotografija Kim dobila je najviše lajkova. Zanima zašto vam se najviše svidjela? Za mene je to sjaj'', napisao je Chris. 

Mnogi pratitelji složili su se kako se radi o boji kose te nježnom make-upu koji su istaknuli njezinu prirodnu ljepotu.

Divota ili grozota? Jesu li Blake Lively i Kim Kardashian predvodnice najružnijeg trenda godine?

Tamno smeđa boja kose inače je zaštitni znak Kim. Međutim,  izgleda kako je i nešto prirodniji i mekši izgled najprivlačniji brojnim korisnicama interneta. 

Prirodan look Kim Kardashian | Autor: Instagram/@chrisappleton1 Instagram/@chrisappleton1 Prirodan look Kim Kardashian

''Boja kosa jako dobro odgovara njezinom tonu kože i izgleda tako zdravo'',  ''Sviđa mi se kako se ton kose uklopio s njezinim tonom kože i bojom očiju'', ''Sjaj njezine kose i make-up su nevjerojatni'', ''Napravio si odličan posao u isticanju njezine prirodne ljepote'', ''Ova nijansa za brinete je sve'', ''Tonovi su odlični'', ''Vrlo prirodna i decentna'', ''Savršena kosa'', ''Izgleda prekrasno i prirodno'', samo su neki od brojnih komentara. 

Kim Kardashian najugodnije se osjeća kao brineta, ali je sklona i eksperimentiranju s blond nijansama

Frizure Kim Kadrashian | Autor: Instagram/@buuski Instagram/@buuski Frizure Kim Kadrashian

Čini se kako ipak mnogim fanovima najdraža u svjetlijim prirodnim nijansama smeđe koje u potpunosti ističu njezinu ljepotu i omekšavaju crte lica. 

 

 

Maja Šuput u svom prvom javnom nastupu nakon poroda za novi broj miss7 magazina otkriva otkud je došla ideja da se sin zove Bloom

Photo: Instagram@lejla.fili

Komentari 0