Stars

Iva Todorić ne skriva koliko uživa u ljubavi! Mlađahnog dečka ponovno je povela na krstarenje

  • Navode o mogućem prekidu ljubavne veze poduzetnica Iva Todorić je demantirala serijom fotografija s ljetovanja
  • Sukladno njima, uz odabranika Nikolu uživa u krstarenju jadranskom obalom te ne skriva svoju ljubavnu sreću
  • Par je prvi puta zajedno i uočen na krstarenju koje organizira njezina prijateljica Ana Bučević, no tada je tvrdila da nisu znanci

Poduzetnica Iva Todorić više ne skriva da je iznimno sretna u ljubavi. Ipak, identitet svog partnera i dalje nastoji sakriti od javnosti, premda je primjetno kako je sklonija objavljivanju zajedničkih fotografija na društvenim mrežama.

Prema saznanju 24sata, odabranik njezina srca je stanoviti, desetak godina mlađi Beograđanin Nikola, s kojim je poduzetnica započela vezu nedugo nakon razvoda s Hrvojem Balentom. Podsjetimo, supružnici Balent razišli su se u ljeto 2019. godine, nakon 18 godina zajedničkog života.

Možda vas zanima Kronika jedne ljubavi: što je prethodilo razvodu Ive Todorić i Hrvoja Balenta Rubrika Stars Stars

Par zajednički odmor trenutno provodi na krstarenju koje organizira Ivina bliska prijateljica Ana Bučević. Upravo su na njemu prije tri godine prvi puta uočeni zajedno, no poduzetnica je tada izjavila kako je čovjek s kojim je fotografirana tek slučajni prolaznik. Spomenutih fotografija možeš se prisjetiti ovdje.

Navodno je upravo taj "slučajni prolaznik" prilikom boravka na kruzeru izveo eksces zbog kojeg su kratkoročno zahladili odnose. To se nimalo nije svidjelo Ani Bučević, koja je Ivu tada zamolila da dečka više ne dovodi na krstarenje.

Krstarenje u negativnom vortexu: Baci hejt, znam da imaš!

Možda vas zanima Nove ljubavi zlatne mladeži! Kći Ive Todorić ljubi sina poznate Hrvatice Rubrika Stars Stars

Ipak, čini se kako mu je osnivačica 'Vortex krstarenja' sve oprostila te trio ovog ljeta uživa u novoj plovidbi. Ujedno, objavljene fotografije ne govore samo o pomirbi na relaciji para i najpoznatije domaće motivacijske govornice, već nude i protuargument na natpise koji su se posljednjih mjeseci pojavili u medijima, a koji aludiraju kako je  Ivinoj i Nikolinoj vezi došao kraj.

Photo: Instagam
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    troši ćaćine pare....sa čim vi nas zamarate