Stars

Kronika jedne ljubavi: što je prethodilo razvodu Ive Todorić i Hrvoja Balenta

  • Mediji su se uzbudili: definitivno je braku Ive Todorić i Hrvoja Balenta  nakon 18 godina došao kraj
  • O bračnim problemima počelo se šuškati kad je prije dvije godine Iva prezime Balent zamijenila djevojačkim Todorić 
  • Što se otada događalo?

Jedina kćer Ivice Todorića, Iva Todorić (43) razvodi se od Hrvoja Balenta (46) nakon 18 godina braka.  Podsjetimo se, par je u bračnu luku zaplovio 2001. godine, a u njemu su dobili troje djece - Taru, Ivana i Antu. Kako prenosi 24sata, sa zagrebačkog Općinskog suda potvrđeno je da je Hrvoje Balent podnio zahtjev za rastavom, i dok se zna da je prvo ročiste zakazano za srpanj, još uvijek se ne znaju točni razlozi.

Iva Balent je, barem na svoje društvene mreže, vratila svoje djevojačko prezime već prije gotovo dvije godine. Tim potezom je šokirala i javnost i prijatatelje, te time je potaknula govorkanja da u obitelji Balent ne cvjetaju ruže. Ipak, svojim postovima na Instagramu nije dala naslutiti da je vezi došao kraj. 

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Prevrtimo li godine unatrag sjetit ćemo se kako je vjenčanje Ive i Hrvoja bilo događanje godine. Na slavlju se okupila tadašnja "krema" hrvatskog društva, a na čelu je bio ponosni otac Ivica. Vjenčanje je održano u tadašnjem hotelu Intercontinental. Svatove od 300 uzvanika zabavljao je Jasmin Stavros (64) koji je jednom prilikom izjavio da je uživao na Ivinoj svadbi jer je sve bilo na profesionalnom nivou odrađeno, te da se najviše pjevala pjesma "Dao bih sto Amerika". Svadba je bila raskošna u svakom pogledu. Jelo se od najboljih slastica i pilo do najboljih vina, a Iva je zasjala u ručno šivanoj vjenčanici koju je kupila u Italiji. Nedugo nakon toga Hrvoje je postao visokopozicionirani menadžer u Agrokoru. 

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Možda vas zanima Ušle smo sa sto kuna u najskuplje zagrebačke restorane - evo što smo uspjele pojesti Rubrika Life&style Life&style

Za vrijeme Todorić afere u kojoj je i suprug Hrvoje priveden u zatvor, Iva je bila podrška i njemu i ocu. Čekala ga je vani kad je pušten, ali izgleda da je očito negdje nešto puklo između njih jer par već neko vrijeme ne živi zajedno. Ona je ostala s njihovom djecom u Kulmerovim dvorima, a za Hrvoja se šuškalo da živi u Ban centru na Trgu bana Jelačića u Zagrebu..

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ❤srculence 💜 iva todoric (@srculence___)

U jednom se času počelo šuškati da postoji novi muškarac u Ivinu životu - neki kažu da je viđena u restoranima u Hrvatskoj i regiji s njim, ali ništa nije potvrđeno. Ako i ima, mi joj želimo sreću u novoj ljubavi. 

Photo: Instagram/miss7

Komentari 0