Stars

Nove ljubavi zlatne mladeži! Kći Ive Todorić ljubi sina poznate Hrvatice

  • Tara Balent i Fran Bienenfeld novi su ljubavni par među hrvatskom zlatnom mladeži
  • Najstarija kći Ive Todorić i stariji sin Martine Bienenfeld u vezi su godinu dana
  • Mladi par, kao ni članovi njihovih obitelji, svoju vezu nije želio komentirati

Već godinu dana traje ljubavna sreća između Tare Balent, najstarije unuke poduzetnika Ivice Todorića i Frana Bienenfelda, starijeg sina direktorice Turističke zajednice grada Zagreba Martine Bienenfeld. Vijest o novom paru među hrvatskom zlatnom mladeži razotkrio je Exkluziv Tabloid, no glavni akteri za sada nisu željeli komentirati iznesene tvrdnje. 

Osamnaestogodišnja Tara ovog se lipnja našla u centru pažnje nakon što je njezina majka Iva Todorić objavila fotografije nastale neposredno prije odlaska na maturalnu večeru. Za tu prigodu mlada je djevojka odabrala izazovnu kreaciju dizajnerice Matije Vuice, a njezin modni odabir izazvao je niz reakcija na društvenim mrežama. Podsjetimo, Tara je najstarije od troje djece koje je poduzetnica Iva Todorić dobila u braku s Hrvojem Balentom, koji je prekinut 2018. godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Moja prva ljubav❤ sa ❤#srculence iznad glave

Objavu dijeli ❤#srculence#bankaljubavi (@srculence___)

Možda vas zanima Kći Nicole Kidman i Toma Cruisea rijetko to čini, ali sad je objavila svoju fotografiju. Evo kako danas izgleda Rubrika Stars Stars

O njezinom odabraniku se malo toga zna, budući da Martina Bienefeld život svojih sinova drži podalje od očiju javnosti. Poznato je kako je mladić student ekonomije, a njegova majka u nekoliko navrata istaknula kako je iznimno ponosna na njega, baš kao i mlađeg mu brata Marka. Naime, obitelj Bienefeld prije četiri godine zadesila je velika tragedija budući da ih je nakon teške bolesti napustio otac i muž Jakov Bienenfeld. 

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Možda vas zanima Julianne Moore i njezina djeca: sin kao da nema veze s njom, ali kći je mamina kopija Rubrika Stars Stars

Ipak, zajedno su prebrodili teško razdoblje, a direktorica je o odnosu sa sinovima smo godinu dana nakon muževe smrti za Lider kazala sljedeće: "Fran i Mark, meni su, kao i svakoj majci, najpametniji, najzgodniji i najbolji. Trenutačno bih rado provodila mnogo više vremena s njima, a oni, s druge strane, traže više slobode i samostalnosti. Nije lagano pomiriti se s njihovim odrastanjem...Fran je na fakultetu, a Mark je gimnazijalac koji će, pretpostavljam, kao i Fran, ići prema ekonomiji. Govorim im uvijek da vjeruju u sebe, da se trude i rade jer će se to nagraditi prije ili poslije."

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0