Stars

Mirjana Mikulec i Iva Todorić pohvalile su se svojim kćerima koje su zablistale na maturalnim zabavama

  • Sredina i kraj lipnja poznati su po održavanju maturalnih zabava, no ove godine je situacija malo drugačija
  • Brojne poznate osobe pohvalile su se svojim kćerima maturanticama, a među njima su i Mirjana Mikulec i Iva Todorić
  • Osamnaestogodišnje Tara Balent i Matea Mikulec zaista su zablistale, a poznate mame nisu mogle sakriti ponos

Jučerašnja večer bila je veoma posebna za dizajnericu interijera Mirjanu Mikulec te poduzetnicu Ivu Todorić. Naime, njihove kćeri imale su maturalne večeri na kojima su zablistale poput pravih diva. Ponosne majke fotografije su podijelile s pratiteljima na svojim Instagram profilima, a komplimenti su prštali na sve strane. 

Možda vas zanima Iva Radić ispratila je kćer na maturalnu, a odabiri mame i kćeri oduševili su brojne poznate Hrvatice Rubrika Stars Stars

Mirjana je objavila fotografiju na kojoj pozira s kćeri Mateom, a uz objavu je napisala: ''Još jučer sam je pratila u 1. razred, a vidi je danas... moja maturantica. Matea, ponosna sam u kakvu si divnu ženu izrasla, a još sam ponosnija što ostvaruješ svoje snove. Volim te puno!'' Mirjana je za ovu prigodu izabrala smaragdnu svilenu haljinu i žute salonke, no ipak je zvijezda večeri bila Matea. Lijepa djevojka se odlučila za crvenu haljinu od tila dizajnera Giambattiste Vallija koji ju je dizajnirao u suradnji s H&M-om. Uz nju je kombinirala srebrne salonke te pismo torbicu modne kuće Givenchy. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mirjana Mikulec (@mirjana_mikulec) on

Ni poduzetnica Iva Todorić nije mogla sakriti ponos zbog svoje kćeri Tare Balent. Iva je objavila fotografiju svoje plavokose kćeri koja je za svoju posebnu večer izabrala haljinu dizajnerice Matije Vuice, a uz fotografiju je mama napisala ''Moja prva ljubav''. Uz haljinu s detaljima ukrašenim perlicama Tara je kombinirala srebrne sandale s tri remenčića.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ❤#srculence#bankaljubavi (@srculence___) on

Možda vas zanima Michelle Obama objavila je fotografiju s maturalne zabave i ovako zavodljivu haljinu nismo očekivali Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram/Getty

Komentari 0