Stars

Michelle Obama objavila je fotografiju s maturalne zabave i ovako zavodljivu haljinu nismo očekivali

  • Michelle Obama na Instagramu je objavila fotografiju nastalu na njezinoj maturalnoj večeri prije 38 godina
  • Pažnju komentatora posebno je privukla njezina atraktivna haljina kojoj je prorez sezao sve do bedara
  • Interes pratioca privukao je i mladić koji se uz Michelle nalazi na fotografiji te se povela rasprava radi li se to o njezinom suprugu Barracku

Nekadašnja američka prva dama Michelle Obama odlučila je sudjelovati u virtualnom izazovu "Prom Challenge" te je na svom Instagramu objavila fotografiju s maturalne zabave. Cilj ovog projekta je osvijestiti učenike s glasačkim pravom da glasuju na nadolazećim predsjedničkim izborima - jer svaki glas je bitan. Fotografiju je Michelle popratila idućim opisom: "Povratak u 1982. godinu, maturalnu večer i ovu ružičastu satensku haljinu na točkice."

Možda vas zanima Kao u dvorcu! Zaviri u raskošan dom obitelji Obama čije je središte genijalna kuhinja koju gazdarica Michelle obožava Rubrika Life&style Life&style

Upravo je spomenuta haljina izazvala najviše pažnje njezinih pratioca. Suprugu Baracka Obame navikli smo u javnim izdanjima gledati u decentnim i elegantnim damskim kombinacijama pa su se mnogi iznenadili viđenim. Naime, kao 18-godišnjakinja Michelle se odlučila odjenuti izazovnu haljinu čiji je prorez sezao sve do bokova. "Kakve noge!", "Nećemo se lagati ja bi ovaj outfit i danas nosila", "Ovaj prorez sa strane...kako skandalozno!" - bili su neki od komentara.

Možda vas zanima Michelle Obama savjetovala Meghan Markle o majčinstvu. I ostavila ju bez teksta... Rubrika Stars Stars

A dok su se jedni bavili haljinom, drugi su pažljivo analizirali mladića s fotografije te su se vodile rasprave da li je to Barrack ili netko drugi. Riječ je zapravo o njezinom prvom dečku Davidu Upchurchu, dok će svog budućeg supruga upoznati tek sedam godina nakon što je snimljena ova fotografija. Budući da su slip haljine trenutačno iznimno popularne, tko zna, možda se Michelle ponovno odluči na jednu te snimii sličnu fotografiju u društvu supruga.

Ida Prester demonstrirala nam je kako napraviti samopregled dojki. miss7 te podsjeća da pozoveš prijateljicu s kojom ćeš sklopiti #pinkypromiss - obećanje uz koje ćete lakše razviti naviku redovitog samopregleda dojki.

 



 
Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0