Stars

Michelle Obama savjetovala Meghan Markle o majčinstvu. I ostavila ju bez teksta...

  • Meghan Markle posljednjih sedam mjeseci radi kao gostujuća urednica na rujanskom izdanju britanskog Voguea
  • Osim što je imala čast izabrati fotografa, zvijezde naslovnice i obaviti razne intervjue, jedan ju se osobito dojmio
  • Radi se o intervjuu s bivšom prvom damom, Michelle Obamom, čiji su je majčinski savjeti ostavili bez teksta

Vojvotkinja od Sussexa posljednjih sedam mjeseci marljivo radi na rujanskom izdanju britanskog Voguea koji se bavi zanimljivom tematikom naslova: "Sile promjene". Osim što je dobila iznimnu čast biti gostujuća urednica, dobila je priliku i odabrati fotografa te zvijezde naslovnice, ali i obaviti razne intervjue. Jedan od njih je bio i onaj s bivšom prvom damom Michelle Obamom od koje je dobila par majčinskih savjeta koji su je ostavili bez teksta. 

Možda vas zanima Wow! Možeš osvojiti zlatne ili srebrne naušnice ako riješiš kviz! Rubrika Life&style Life&style

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

"Biti majka je kao da pohađaš masterclass u puštanju - koliko god se trudile, ne možemo sve kontrolirati. Kao majke ne želimo da nam itko ili išta povrijedi djecu, ali život ipak ima drukčije planove: oderana koljena, neravne ceste i slomljena srca", odgovorila je Michelle na pitanje čemu ju je majčinstvo naučilo i dodala: "Majčinstvo me naučilo da svojim kćerima većinu vremena moram dati prostora za istraživanje i razvoj u ljude kakve one žele biti, a ne onakve kakve bih ja možda željela da budu. Umjesto da im priječim put u njihovim namjerama, naučila sam da je moj posao biti im sigurno mjesto u koje se uvijek mogu vratiti kada padnu i pokazati im kako da se ponovno same uzdignu".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michelle Obama (@michelleobama) on

Također se osvrnula i na to kako je biti novopečeni roditelj kao što su to sada Meghan i Harry. "Kad su Malia i Sasha bile novorođenčad, Barack i ja smo ih znali satima gledati kako spavaju. Obožavali smo slušati te male slatke zvukove koje su ispuštale. No, nemojte me krivo shvatiti, roditeljstvo je, pogotovo prvih dana, veoma iscrpljujuće. No, postoji nešto tako čarobno u tome da u kući imate dijete. Tako sam uzbuđena zbog tebe i Harryja što ćete imati priliku iskusiti sve to. Uživajte u svemu!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Prema Meghaninim riječima, Michellini su odgovori bili "toliko nježni, promišljeni, reflektirajući i još jednom pokazali zašto je Michelle globalno cijenjena javna ličnost"

Možda vas zanima Michelle Obama pokazala je svoje prirodne kovrče i nove pramenove - i oduševila Rubrika Stars Stars

Što kažeš na to da ovog ljeta napraviš nešto za sebe? Odaberi svoju ljetnu missiju i osvoji genijalne nagrade!

 

 

Photo: Pixell/PIXELL

Komentari 0