Stars

Meghan Markle se jadala Pharellu Williamsu: Evo što mu je došapnula...

  • Da kraljevski život sa sobom nosi teret zlih komentara i neprestanog kritiziranja dokazuje Meghan Markle koja je gotovo svakodnevni gost na meti hejtera, ali ne simpatiziraju je baš ni neki iz kraljevske obitelji
  • Često ju opisuju kao tešku i kompliciranu, napuhuju se obiteljski problemi, a Donald Trump ju je nazvao "gadnom"
  • Da joj okolina nimalo ne olakšava požalila se i Pharellu Williamsu na nedavnoj premijeri Kralja lavova

Vojvotkinja od Sussexa je na premijeri Kralja lavova dala naslutiti da ima problema s činjenicom da je neprestano pod budnim okom javnosti. Otkako je započela vezu s princem Harryjem i zakoračila u kraljevske dvore, česta je gošća tabloida i uvredljivih komentara.

Možda vas zanima Saznaj kako zablistati poput J.Lo i zavesti svakog muškarca uz minimalan trud Rubrika Beauty Beauty

Svojedobno ju je i aktualni američki predsjednik Donald Trump nazvao "gadnom", a nerijetko ju se opisuje kao tešku i kompliciranu ženu s obiteljskim problemima koja ne zna pravilno držati u naručju ni vlastitog sina.

 | Autor: Pixell/PIXELL Pixell/PIXELL Teško je procijeniti što je od svega toga istina, ali može se naslutiti da su određeni tračevi ipak samo to - tračevi. Iako se svim silama trudi oduprijeti zlim glasinama i negativnoj energiji, itekako je svjesna svega što se priča iza njezinih leđa. Dok je na premijeri Kralja lavova zajedno s princem Harryjem časkala s Pharellom Williamsom, otkrila je koliko joj je ponekad teško.

 | Autor: Pixell/PIXELL Pixell/PIXELL

Možda vas zanima Zahuktava se sukob Meghan i Kate: Čak je i princ Harry morao reagirati... Rubrika Stars Stars

Nakon što su se pozdravili, Pharell je razgaljeno rekao: "Tako sam sretan zbog vaše zajednice. Nemojte ju nikada uzimati zdravo za gotovo jer je ona važna i mnogima od nas. Ozbiljno. Navijamo za vas!" Na to mu se Meghan zahvalila i rekla: "Hvala ti! Ali oni nam nimalo ne olakšavaju."

Teško se iz njezinih riječi može precizirati tko su to "oni", ali jasno je da se radi o svim hejterima i komentatorima koji ju svakodnevno kritiziraju. Možda se to djelomično odnosi i na neke bliske ljude iz kraljevske obitelji, jer nije tajna da Meghan nije omiljena među dijelom nove rodbine. Nažalost, teško je reći hoće li otrovni komentari i zabadanje nosa u svaki aspekt njihovog života ikada prestati, ali čini se da Meghan radi sve što je u njezinoj moći kako bi se usredotočila na sebe, svoju malu obitelj, strasti i ambicije. 

Što kažeš na to da ovog ljeta napraviš nešto za sebe? Odaberi svoju ljetnu missiju i osvoji genijalne nagrade!

Photo: Pixell/PIXELL

Komentari 0