Life&style

Wow! Možeš osvojiti zlatne ili srebrne naušnice ako riješiš kviz!

  • Ove sam godine prijateljici za rođendan odlučila kupiti nakit koji će s veseljem nositi godinama
  • Kolegica mi je preporučila da odem u novootvorenu Prahir prodavaonicu nakita u Bogovićevoj 1b
  • Osim ljubazne prodavačice, dočekao me i popust od 25 posto na sav asortiman

Svake godine ista priča, najboljoj prijateljici rođendan, a mene hvata panika jer ne znam što kupiti djevojci koja ima sve - odjeće na pretek, cipela još više, a o kozmetici da ne govorim. Na kraju se odlučujem za nakit, ali ne bilo kakav nego neki koji će s veseljem nositi dugi niz godina. Na to mi kolegica s posla savjetuje da posjetim novootvorenu prodavaonicu nakita 'Prahir' u Bogovićevoj 1b gdje je nedavno sa zaručnikom kupila vjenčano prstenje, ali i sestri poklon za diplomu. 

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić

Prahir kao ime u svijetu zlatarstva prvi se puta pojavljuje završetkom školovanja Dražena Prahira 1971. godine koji je svoje majstorstvo izrade nakita ispekao u jednoj od, u to vrijeme, rijetkih zlatarskih radnji u Varšavskoj ulici u Zagrebu. 1996. godine je hrabro pokrenuo vlastitu proizvodnju vjenčanog prstenja pod nazivom Prahir zlatarnice, čiji sinovi, Hrvoje i Tomislav istim žarom, željom i voljom nastavljaju ono što je njihov otac započeo.

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić

Svojim pristupom izrade nakita svaki se puta trude biti još kreativniji i smjeliji u kreacijama uz to vodeći brigu da nakit bude udoban i jednostavan te da se stopi s osobom kojoj je namijenjen. Glavni motiv im je zadovoljstvo kupca i čarolija prvog kontakta s elegantnim nakitom.

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić U prekrasnoj trgovini me dočekala srdačna prodavačica Slađana koja je odmah izvukla razne kutije s nakitom. Moja prijateljica inače voli decentniji nakit, ali sam čak pomislila riskirati s nekim odvažnijim komadom kada sam vidjela bogatu ponudu.

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić

Kako ljepota nakita najviše dolazi do izražaja kad se isproba, veselo sam se bacila na posao kako bih bila sigurna da će se svidjeti mojoj prijateljici. Sav nakit je od zlata - žutog i bijelog. Naravno, tu su i dijamanti, biseri i drago kamenje. 

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić

Premda sam bila uvjerena da ću joj kupiti neki decentniji komad kao što je ogrlica s malim privjeskom zvijezde ili srca, na kraju sam se odlučila za zlatnu ogrlicu s medaljonom od tirkiznog dragog kamena. 

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić

Isprobala sam naušnice, narukvice, prstenje i ogrlice i od tolikog se izbora našla na mukama - ne samo da sam pronašla poklone za sve buduće rođendane svojih prijateljica i ženskih članova obitelji, nego i za sebe. Na svoju sam listu želja dodala tanki zlatni prsten s malenim srcima i raskošnu ogrlicu s velikim privjeskom leptira.

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić

Ne samo da imaju nevjerojatan izbor nakita gdje će svatko pronaći nešto za sebe ili svoje bližnje, već i aktualni popust od 25 popustu na cijeli asortiman. Uz to, ljubazno će vam se osoblje potpuno posvetiti kako bi na kraju sa smiješkom izašli iz prekrasne novootvorene prodavaonice.

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić

Sviđa ti se Prahir nakit? I ti trebaš poklon za frendicu? Imamo dobru vijest za tebe - Prahir poklanja zlatne ili srebrne naušnice! Sve što trebaš je odabrati  "Zablistaj" za svoju ljetnu missiju, odigrati kviz i prekrasne Prahir naušnice mogu biti tvoje! Brzo, posjeti missiju i provjeri o kojim naušnicama se radi.

Sponzorirani sadržaj: miss MIND za miss7

Photo: None

Komentari 0