Stars

Gospodin Savršeni s djevojkama na izletu, jedna je napustila show: "Postoje djevojke kojima još maska treba pasti"

  • U jučerašnjoj epizodi “Gospodina Savršenog” pojedine djevojke u Istri su dobile priliku za spoj s Tonijem
  • Nakon zanimljivog zadatka, djevojke su se vratile u kuću, gdje napetost i ljubomora sve više raste
  • Od showa se jedna djevojka i oprostila

U jučerašnjoj epizodi “Gospodina Savršenog” djevojke su s Tonijem Šćulcem otputovale na izlet u Istru. Nakon što su stigle u novu vilu, dobile su i pismo od Tonija s pozivom na spoj.

Toni je na ovaj grupni spoj odlučio pozvati Josipu, Oliver, Elu, Brunu, Kristinu, Mariju i Karolinu. Na spoju su imale i zanimljivi zadatak, tematsko fotografiranje, a teme su bile Casanova, Pepeljuga i Romeo i Julija.

Dok su se djevojke spremale za zadatak, ostale djevojke koje su ostale u vili, komentirale su trenutnu situaciju u kući: „Ne možemo se opustiti ni uživati zato što je uvijek neka svađa. Jednostavno je neugodno“, rekla je Dijana. 

Prva tema bila je Casanova, a u snimanju su sudjelovale Ela, Olivera, Maria i Josipa. Eli se svidjela odjeća jer ju je podsjetila na seriju Bridgerton, no nije se mogla opustiti te joj se zadatak zavođenja Tonija baš i nije svidio. Ostalim djevojkama za razliku od nje, snimanje se svidjelo. Posebno se uživjela Josipa, koja je Tonija i ugrizla.

"Vidjela sam da je i on spreman na neke drastičnije korake. Možda mu je bilo malo nelagodno zbog ostalih cura oko nas, ali da smo ostali sami, vjerujem da bih ga skinula do kraja“, rekla je Josipa dok su se djevojke čudile njezinu ponašanju zato što je inače mirna.

Tema drugog snimanja bila je Pepeljuga, a u fotografiranju su sudjelovale Bruna, Kristina i Karolina. Bruna je u ovoj skupini bila ta kojoj se snimanje nije svidjelo, no ne zbog tebe, već zato što nije bila zadovoljna svojom haljinom. Imala je ulogu zle polusestre, zajedno s Kristinom, dok je Karolina bila Pepeljuga, a Toni naravno princ.

„Kristina se potpuno uživjela u ulogu, ne smeta joj što je zločesta sestra, i to mi je jako simpatično“, rekao je  Toni. „Ovaj drugi dio snimanja definitivno je bila neka blaža verzija neke bajkice 'Pepeljuge', tako da su mi odabrane cure bile totalno za taj dio. Meni je bilo drago što sam bila na snimanju Casanove jer mi to više odgovara“, komentirala je Josipa drugo snimanje.

Tema posljednjeg, trećeg snimanja bila je Romeo i Julija, a Toni je kao svoju Juliju odlučio odabrati Mariju, a svoj odabir, kojim su djevojke bile iznenađene je i objasnio. “Malo mi nedostaje pažnje s Marijine strane i volio bih da mi više da do znanja sviđam li joj se” rekao je Gospodin Savršeni.

I Maria je prokomentirala kako je proteklo snimanje te što misli o Toniju: “Osjećam se sigurno u Tonijevim rukama, mislim da je pravi muškarac i prije svega džentlmen. Jako su mi bitni maniri i da mi muškarac dokaže da je džentlmen, što je on dokazao - dao mi je ruku kad smo se penjali uz stepenice, pomogao mi je s haljinom i odradio je tu ulogu” rekla je Maria.  

Nakon što su se vratile u vilu, djevojke su prepričavale svoje dojmove sa snimanja. “Ljubomorna sam na svaku djevojku koja s Tonijem provede vrijeme” rekla je Amra dok su djevojke opisale kako je Maria poljubila Tonija u obraz, a Josipa ga ugrizla za vrat.

Možda vas zanima Gospodin Savršeni na meti kritika: "On izgleda kao Harry Potter za siromašne, a žene se ponižavaju" Rubrika Stars Stars

Danijela je prokomentirala Josipin potez: “Ona se odvažila, a kako će to izgledati do kraja, ne znam. Ako joj krevet čini pet minuta slave - neka izvoli. Osim na Josipu, Danijela je imala i komentar na Elu, kojoj se snimanje nije svidjelo: “Nikad nisam upoznala osobu poput Ele - njezine maske nećemo skinuti da ovo traje šest godina”, otvoreno je rekla Danijela.

Mariju je Toni pozvao i na spoj bez ostalih djevojaka, gdje je htio otkriti nosi li Maria masku i kad su sami. “Drago mi je da imamo iste planove; obitelj, djeca, to su jako bitne stvari i bez toga se ne mogu zamisliti s nekim” rekao je Toni za Mariju i dodao kako smatra da s njom prvo treba izgraditi prijateljski odnos te da treba ići polako.

Iako joj na kraju spoja Toni nije dao ružu, Maria se sretna vratila u vilu i ispričala kako je prošao spoj nasamo s Tonijem. “Ako sam ostavila dobar dojam na njega, ruža će doći na ceremoniji, ne smatram to nekim minusom” rekla je Maria. 

Na kraju epizode održana je i ceremonija ruža, a jedna djevojka završila je svoj put u “Gospodinu Savršenom”. Toni je kome će pokloniti zadnju ružu birao između Brune i Dorotee, te ju na kraju dao Bruni. To je značilo da Dorotea napušta show. Toniju je poželjela puno sreće, a on joj se zahvalio na dolasku u show.

U izlaznom intervjuu Dorotea je zaključila: "Postoje djevojke kojima još maska treba pasti, jedna među njima je Tamara za koju sam čak mislila da mi je prijateljica."

Sljedeća epizoda očekuje nas već večeras, kad će djevojke slaviti Oliverin rođendan. Nove uzbudljive trenutke “Gospodina Savršenog” možeš pogledati danas u 21.20 sati na RTL-u.

Možda vas zanima Gospodin Savršeni ima svoje favoritkinje uoči ceremonije ruža. Koje djevojke bi večeras mogle ostati bez ruže? Rubrika Life&style Life&style


 

Photo: Instagram @gospodin_savrseni_rtl

Komentari 0